Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Sportovní rybářství. Soukromý rybářský revír. Chov: -ryby -daňci, mufloni, jeleni. Kategorie: -celoroční ubytování pro turisty.

Jízda na koni pouze pro školu v Kroměříži v oboru: chovatel koní a jezdec. www.hskm.cz

Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou. Chov zemědělských zvířat.

Maloobchod, prodej: -chovatelské, akvaristické potřeby -krmivo pro zvířata: -granulovaná krmiva, maso, salám pro psy a kočky -směsi pro králíky, nosnice, skot -travní směsi, semena. Chovatelská stanice: - belgický ovčák - rottweiler.

RANČ ROVNÁ. Kategorie: -ranč s celoročním ubytováním: -kapacita 120 lůžek - 4lůžkové chatky. Možnost karavanu nebo vlastního stanu. Pohostinství: -restaurace, bar. Možnost stravování - plná penze nebo polopenze. Vybavení objektu: -hřiště na nohejbal, volejbal, tenis -kuželky -letní terasa, venkovní udírna, ohniště. ...

Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Zemědělská výroba: -živočišná - chov skotu. -rostlinná výroba - obilí.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Pěstování: - sója - mák - kukuřice. Chov skotu, produkce mléka.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Ranč (ranch). Půjčování: -koní (koně) -jízdy na koni. Ubytování: -chata pro 6 osob: -splachovací WC, sprchový kout, kuchyňský kout, 2 ložnice, společenská místnost s krbem -rezervace u pí.Danihelové:737277011. Služby: -kurzy jízdy na koni -ukázky jezdectví -vyjížďky v kočáře -vícedenní putování po Chřibech v sedle ...

Ekologické zemědělství: -chov: -hovězí dobytek a ovce -údržba krajiny -rostlinná výroba pro vlastní potřebu.

Zemědělská činnost v režimu EZ: -rostlinná výroba/ seno, senáž/ -živočišná výroba/ skot, selata, vepři výkrm/

Zemědělská výroba: - rostlinná - pšenice, ječmen, řepka, kukuřice... - živočišná - chov skotu.

Výroba: - zemědělská živočišná: - mléko, mléka - krávy - ekologické zemědělství.

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Živočišná výroba, chov: - krůty - masný skot.

Hřebčín. Reprodukční centrum - tel. 576 771 711, 775 224 728. Chov, výcvik: - koně. Testační odchovny Skály a Buňov.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -obilniny. -živočišná: -skot.

Zemědělství. Chov, živočišná výroba: -masný skot. Pěstování, prodej: -ovoce -zelenina -ořechy

Zemědělsví: -živočišná výroba, chov -prasata, vepřový dobytek -drůbež, kuřata

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.