Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Výroba, vývoj a distribuce: - krmiva pro psy a kočky.

E-shop: - sortiment k chovu krevet - krmiva - minerály - krevetky

Prodáváme britská krmiva pro koně a poníky. Poskytujeme poradenské služby, provozujeme maloobchod, velkoobchod i eshop. Prodej krmiv značky: - Spillers - Mollichaff - Horsehage Výdejní sklad: Osvobození 123, Postřelmov, 78969 Otevírací doba na základě předchozí telefonické domluvy.

Prodej a výroba krmného glycerinu, volných mastných kyselin i použitých potravinářských olejů či melasy.

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Prodej westernových oděvů. Prodej - westernová sedla - jezdecké potřeby - krmiva a vitamíny pro koně - deky pod sedla.

E-shop - krmiva - chovatelské potřeby pro psi, kočky a hlodavce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - krmivo - chovatelské potřeby - stelivo.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiv pro zvířata - rybářské potřeby.

Prodej, internetový obchod: -krmivo pro: -kočky -psy -hospodářská zvířata -ptactvo a hlodavce -doplňky stravy -chovatelské potřeby -inzerce: -nákup, prodej psů a koček. Prodejna: -Středová 4786 -Jižní Svahy, 2. segment, 76005 Zlín

Zverex - maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva -drobná zvířata.

Zoocentrum. E-shop - krmivo pro psy - potřeby pro psy a kočky - chovatelské potřeby.

Prodej, e-shop krmiv, léčiv a doplňků pro zvířta.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - krmné směsi, krmivo.

Výroba a prodej: - pšeničná mouka hladká - pšeničná mouka polohrubá - pšeničná krupice tmavá - pšeničná mouka GRAHAM - pšeničná mouka chlebová - žitná mouka chlebová - žitná mouka celozrnná - pšeničné otruby - krmná mouka.

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Krmiva, pamlsky, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky aj. pro psy a kočky. Krmiva a vitamíny pro hospodářská zvířata (nosnice, králíky, kuřata, krůty aj.) Pšenice, oves, ječmen, šroty. Zahrádkářské potřeby - květináče, truhlíky, obaly aj. Substráty, všechna hnojiva, semena, osiva trav aj. Postřiky proti plísním, houb. chorobám a ...

Specializovaný zverimex v Holešově s prodejem chovatelských potřeb vašich domácích mazlíčků, ale i hospodářských zvířátek. Prodej, rozvoz Holešov a okolí zdarma: - krmivo pro psy, hlodavce, kočky, plazy, papoušky, rybičky akvarijní a jezírkové, venkovní ptáčky a samozřejmostí je i krmivo pro králíky, nosnice, kuřice, brojlery, krůty, popř. ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby (hnojiva, .osiva, pesticidy) - chovatelské potřeby (krmiva, napaječky, nářadí) - jezdecké potřeby (bezpečnostní helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovní oděvy, obuv, rukavice.

Prodej krmiva a výživy pro hospodářská zvířata: pro telata, dojnice, selata, prasnice, koně, atd., stájové dezinfekční prostředky: dezinfekce před dojením a po dojení, stájové a chovatelské potřeby.

Prodej: - sezonní zboží všeho druhu - krmiva pro chovaná zvířata - zahradní chemie.

Velkoobchod, prodej. - zemědělské produkty, zemědělské komodity: - obilniny, olejniny, kukuřice - proteinová krmiva - mléčné krmné směsi - chovatelské potřeby. Chovatelství. Lesnictví. Poradenský servis pro chovatele, včelaře a myslivce.

Výroba: - tekuté cukry - sirupy - tekutá krmiva pro včely