ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo, ZD. Výroba: -rostlinná -živočišná.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Zemědělská výroba: -rostlinná, biosystém: -pěstování obilniny, ovoce -broskve, broskev.

Výroba, prodej: - vajec, vajíčka, vejce - drůbeží a vepřové maso. Chov: - prasata - drůžeb. Pěstování: - ovoce.

Export, import: - zelenina. Loupání cibule. Kamiónová autodoprava.

Pěstování: -ovoce a ořechy, -obilí a jiné kulturníplodiny. Chov: -drobná hospodářská zvířata.

Skladování a úprava zemědělských produktů.

Velkoobchod, sklad, import, export včetně inženýrinku a rozvozu zboží: -ovoce, zelenina i jižní a exotická -zemědělské produkty včetně sterilovaných -nápoje, potraviny, alkohol -stolní vody z nejkvalitnějších oblastí.

Rostlinná a živočišná výroba.

Prodej: -obiloviny -zemědělské potřeby -potřeby pro zemědělce.

Zemědělská výroba: - rostlinná - obiloviny, pícniny - živočišná

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba. Provozovna: - HroznováLhota tel: 518327125 - Kozojídky farma tel:518327128.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. -centrála Doubravice nad Svitavou

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Zemědělská výroba-rostlinná, živočišná: -obiloviny -kukuřice -slunečnice -vinná réva, vinice-pronájem vinic -vepřový žír. Prodej použité zemědělské stroje, zemědělská technika, náhraní díly. Pronájem, prodej nemovistostí. Ubytování, ubytovna turistická. 50 míst.Šakvice 1km přehrada. Společné sociální řízení a kuchyňka. Vhodé ...

Zemědělství, zemědelské družstvo. Pěstování, prodej: -rostlinná výroba: -pšenice -vinná réva, vinohradnictví -ovocnářství, ovoce.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: -chov* drůbeže (kuřecí brojleři) -chov* prasat (produkce vlastních prasniček) -chov* skotu. Rostlinná výroba: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracévání ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - odchov selat pro vlastní výkrm, - výkrm prasat s možností výkrmu váhově nadstandardních (na objednávku), - chov ovcí plemene 100% Rommey March-Kent. Rostlinná výroba: - pšenice potravinářská, - ječmen sladovnický, - krmné obilí, - kukuřice zrno, - řepka olejná, - slunečnice, - ...