ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování, prodej, distribuce: -cibule -ozimá -jarní -obilovina -pšenice -ječmen -mák.

Zemědělské družstvo, ZD**.

Výroba: -zemědělská, rostlinná, živočišná. Prodej, obchod: -zemědělské produkty: -obilniny -olejniny -mléko -vepřové, drůbeží maso -telata, selata, prasdata, brojleři. Práce: -zemní.

Zemědělská výroba: - rostlinná - tel. 515 277 135 - živočišná - tel. 515 277 127.

Zemědělská výroba. Dceřiná společnost firmy Statek Miroslav, a.s.

Zemědělská výroba.

Činnost: -zemědělská výroba, -zemědělská technika, -kovovýroba, -nákladní doprava, -servis osobních vozidel, -výroba krmných směsí, -výroba hnojiva Organoferm, -jezdecká turistika, -pekařství.

Zemědělská výroba, pěstování: -brambory -krmné -sadbové.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba, - živočišná výroba.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba, - živočišná výroba.

Pěstování, rostlinná výroba, prodej: - obilí, - jiné kulturní plodiny.

Stavební klempířství-střecha Služby, práce, kompletní dodávka: -klempířské práce včetně dodávky střešního materiálu k opláštění staveb, stavba.sendvičové panely, trapézové plechy, výplně otvorů-okna, okenní pásy, lemování kolem světlíků, dveří, dveře a vrat, falcované plechové krytiny, krytina Pozink, Titanzinek, měď. -plechové střešní ...

Soukromý zemědělec. Zemědělství: -farma.

Pěstování - plodiny