ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Opravy a motorová vozidla Opravy a motorová vozidla Výroba - produkty rostlinné výroby Opravy a údržba - zemědělské stroje

Těžba a prodej písku a štěrku, výroba průmyslových chemikálií a hnojiv. Práce (stavební):přípravné pro stavbu, odstraňování odpadních vod a pevného odpadu Realitní kancelář:prodej, pronájem nemovitostí. Pronájem a půjčovna strojů a přístrojů. Těžba a prodej písku.

Eko farma - jablka - třešně - hrušky - švestky - meruňky

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou. Výroba: - dřevní štepka - biomasa.

Rostlinná a živočišná výroba: - potravinářská pšenice - krmný ječmen - obiloviny - olejniny - chov prasat a masného skotu

Sklizňové práce. Zemědělská výroba. Obchod se zemědělskými výrobky.

Zemědělská výroba. - rodinná farma Bozetice - biokvalita - rostlinná výroba - obilí, zelenina, byliny - živočišná výroba - mléko, maso - slepice, prasata

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.

Dodávka - produkty rostlinné a živočišné výroby

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organizmům přípravky na ochranu rostlin.

Zpracování, výroba: - olejniny na biooleje a bionaftu, bionafta.

Člen PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců. Síť odběratelů a dodavatelů v oblasti bio hospodářství. Systém zásobování kvalitními výrobky. Distribuce výrobků ekologického zemědělství.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Rostlinná výroba Živočišná výroba Servis - zemědělské stroje

Velkoobchod suchými plody: - kvalitní sušené ovoce - suché plody - semena - dražované ovoce a ořechy.