ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělská výroba: - rostlinná (obiloviny, mák, řepka) - živočišná (chov skotu, dojnic, prasat) - mléko.

Zemědělská společnost. Živočišná výroba: - chov skotu - hovězí maso - mléko. Rostlinná výroba, prodej: - brambory - pšenice - ječmen - řepka - mák.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Agrofarma, pěstování: - řepka - pšenice - ječmen - žito, kukuřice, cukrová řepa - chov skotu Provoz bioplynové stanice Horní Benešov.

Prodej: - ovoce, zelenina - potraviny - maso, uzeniny - pečivo.

PZK servis, s.r.o. se zaměřuje na zemědělskou a hostinskou činnost a poskytuje také masérské služby.

Markéta Hovjacká, chovatel, cvičitel koní, zemědělec. Zaměřujeme se na chov koní a s tím spojené vyjížďky na koních po celém Moravskoslezském kraji. Dále si u nás můžete domluvit výuku jízdy na koni s našimi cvičiteli. Koně je možné si u nás zapůjčit i na různé akce, oslavy narozenin, den dětí, sportovní dny....atd. Věnujeme se také ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - obiloviny, řepka, brambory - živočišná výroba skot (maso, mléko) - prasata (maso).

Společnost Bialoň trade a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej zemědělských komodit a jejich dovoz. V našem sortimentu najdete nejen čerstvou ale i konzervovanou zeleninou či loupanou, praženou pohanku, jáhly, mák, kmín a další produkty. Veškeré zemědělské suroviny nakupujeme od českých pěstitelů a jiných společností, ...

RenoFarma Kozlovice, a.s. hospodaří na území okresu Frýdek-Místek, . Farma chová mléčný skot, vyrábí seno a senáže.

- Hlavním předmětem podnikání: - rostlinná výroba - chov skotu. Na orné půdě jsou pěstovány obilniny, kukuřice, pícniny a řepka olejná. Společnost provozuje bioplynovou stanici v Hodoňovicích, prodejnu Rolnička v Palkovicích a věnuje se zahradnické činnosti v Lysůvkách.

RenoFarma Javorník, a.s. hospodaří na území okresu Nový Jičín, obhospodařovaná výměra přesahuje 1600 hektarů. Společnost chová masný skot a vyrábí seno a senáže.

Služby - mezinárodní obchod - import produktů od evropských dodavatelů - mák, pohanka proso.

Společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice podniká v zemědělské prvovýrobě. Působí v oboru zemědělství, kde poskytuje zemní práce, posklizňovou úpravu obilnin, rostlinou výrobu a v neposlední řadě také nákladní autodopravu. Hlavní činnosti společnosti je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování: - obilovin - řepky olejné - ...

Zemědělská činnost - lisování sena, slámy, senáže do kulatých balíků - balení senáže do kulatých balíků - prodej sena, slámy i senáže - přibližování a těžba dřeva.

Firma se zabývá: - zemědělskou výrobou - rostlinnou výrobou se strukturou plodin pšenice, ječmen, kukuřice, řepka, mák, cukrovka a krmné plodiny - živočišnou výrobou a to mléčné a masné krávy Hospodárnost v lepší bramborářské oblasti.

Rostlinná výrobapěstování - obilí a jiné kulturní plodiny

Zemědělská výroba: - zelenina - zeleninová sadba.

Zemědělství: - luštěniny - obilniny - technické plodiny.