Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

Rostlinná výroba plodin pšenice, kukuřice, ječmen a řepka.

RK Náklo, s.r.o. se zabývá zemědělskou činností.

Výroba a prodej: -brikety na topení z obnovitelných zdrojů, peletky. Zemědělská výroba: -pšenice, ječmen, řepka, kukuřice, slunečnice -ovoce - broskve, meruňky -vinná réva. Služby: -fitness centrum Kyjov. Moštárna: - Buchlovice 882, zpracování ovoce. Provozovna: -Nechvalín 151.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Zemědělská prvovýroba se zaměřením na pěstování konzumních brambor a borůvek, jak pro koncové zákazníky, tak velkosklady. S možností vlastního rozvozu zboží.

Výroba, chov: -kozy -zemědělské plodiny -zemědělská výroba.

Rostlinná výroba. Odběry čerstvých trhaných meruněk. Samosběr.

Radek Lucký se zaměřuje na lesnické služby, rizikové kácení stromů, těžbu dřeva, likvidaci třísek a pěstební práce.

ROSA COELI, s.r.o. poskytuje agrotechnické služby a ubytování.

Pěstování, prodej: - jabloně - jahody - meruňky - broskve - švestky.

Služby: -poskytujeme kompletní služby v oblasti zahradnictví -výroba ovocných stromků -prodej ovocných stromků

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Radek Padrta provozuje včelí farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů medů.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Petr Brunclík provozuje Ranč Divoké růže a jezdecký klub.

Naše společnost AGROGEN spol., s.r.o. je specialistou na novošlechtění a udržování odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých rostlin. Vyrábíme osiva výchozího stupně pro zemědělství a taktéž osiva nižších stupňů, které zajišťujeme u smluvních množitelů. Provádíme také běžnou rostlinnou výrobu, která umožňuje střídání plodin a vytváří servis ...

Farma Labuty s.r.o. se zaměřuje na chov slepic a prodej čerstvých vajec.

Emerich Kratochvil se zaměřuje na pěstování a prodej česneku a česnekových copů.

Firma Mgr. Marek Navrátilík se sídlem v obci Syrovín v okrese Hodonín je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. V rámci své činnosti se věnujeme činnosti: nákup, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných výrobků. Hlavní činností naší firmy je ...

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.