Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Naše společnost AGROGEN spol., s.r.o. je specialistou na novošlechtění a udržování odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých rostlin. Vyrábíme osiva výchozího stupně pro zemědělství a taktéž osiva nižších stupňů, které zajišťujeme u smluvních množitelů. Provádíme také běžnou rostlinnou výrobu, která umožňuje střídání plodin a vytváří servis ...

Farma Labuty s.r.o. se zaměřuje na chov slepic a prodej čerstvých vajec.

Emerich Kratochvil se zaměřuje na pěstování a prodej česneku a česnekových copů.

Firma Mgr. Marek Navrátilík se sídlem v obci Syrovín v okrese Hodonín je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. V rámci své činnosti se věnujeme činnosti: nákup, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných výrobků. Hlavní činností naší firmy je ...

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

Výroba: -prořezávky lesů, větrolamů a remízků -rizikové kácení stromů -prořezávky parků -likvidace náletových dřevin -vyklučení starých sadů a vinic -odvoz a ekoligická likvidace větví, réví z vinic, zbytků rostlin -příprava pozemků pro stavby, zemědělské využití.

Vinařské a zahrádkářské potřeby: -sadbové brambory -osiva -substráty -fólie -pletiva -hnojiva, postřiky, postřikovače -krmné směsi -truhlíky, květináče-keramika, plast -na jaře okrasné dřeviny, hrnkové květiny, sady apod. -ochranné pracovní pomůcky.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Pěstování, zpracování: - vinných hroznů, vinné hrozny. Pronájem, správa: - vlastních nemovitostí.

Vodní hospodářství. Správa vodních toků. Správa, ochrana: -povrchové, podzemní vody -povodí -sledování stavu koryt řek a pobřežních pozemků -pečování o koryta vodních toků -provoz a údržba vodních děl v korytech vodních toků -příprava a zajištění úprav koryt vodních toků -odstraňování havárií.

Závod Dyje. Vodní hospodářství. Správa, ochrana: -vody povrchové a podzemní.

Provoz a správa vodních toků. Závod Dyje.

Závod Střední Morava. Služby: -správa a údržba vodních toků.

Povodí Moravy. Závod Střední Morava. Správa vodních toků.

Povodí řeky Morava, závod Střední Morava Provoz, využití vodních toků.

2050farm s.r.o. se zaměřuje na pěstování zeleniny metodami šetrnými k životnímu prostředí a lidskému zdraví.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Společnost AGRIS spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej krmiv. V našem podniku provozujeme také kafilérii, provádíme veterinární asanace a zpracováváme veškerý živočišný odpad. Součástí našich služeb je také neškodné odstraňování těl uhynulých zvířat i jinak zkaženého masa.

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Harvest Love, s.r.o. se zaměřuje na kombajnovou sklizeň, překládací vozy a sklizňové služby.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

Stavební firma - opravy a rekonstrukce rodinných domů, výstavba rodinných domů na klíč. Chov chladnokrevných koní. Práce v lesnickém odvětví.