Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Stáj Arka, služby: - jednodenní, týdenní a víkendové pobyty u koní - výuka jízdy na koni - jezdecký kroužek pro děti od pěti let - jezdecký klub

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Lesnictví, těžba dřeva. Přibližování dřeva koňmi. Chovatelská stanice.

Údržba zeleně a parků, realizace zahrad. Prodej sazenic a lesních stromů. Lesnické práce.

Výroba: - mléko. Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - chov zvířat.

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - rizikové kácení stromů.

Zemědělská farma. Živočišná výroba, chov: - ušlechtilé kozy plemene bílá krátkosrstá - dojený skot. Prodej: - jateční kůzlata - mléko a mléčné výrobky (kozí, kravské).

Okrasné zahradnictví Zahradnické práce Prodej: - dřeviny - popínavé a vřesovištní rostliny - mrazuvzdorná keramika.

Lesnické služby: - zalesnění - péče o lesní porost - těžba - přibližování dříví - správa lesa - výkup dříví - doprava sazenic. Prodej: - sazenice lesních dřevin - dříví.

Služby: - odkup zemědělské půdy (orné půdy, luk, pastvin) - obchodní a právní agenda spojená s odkupem - znalecké posudky - nacenění pozemků.

Zahradnictví, okrasná školka. Prodej: - listnaté dřeviny - ovocné stromky - jehličnaté stromy a keře - skalničky - traviny a bambusy.

Prodáváme britská krmiva pro koně a poníky. Poskytujeme poradenské služby, provozujeme maloobchod, velkoobchod i eshop. Prodej krmiv značky: - Spillers - Mollichaff - Horsehage Výdejní sklad: Osvobození 123, Postřelmov, 78969 Otevírací doba na základě předchozí telefonické domluvy.

Služby: - lesnické - arboristické - rizikové kácení - ořez koruny stromů - ošetření stromů - statistické zajištění koruny

Výroba, prodej: - jezdecké potřeby - sedla - podbřišníky - chrániče Sportovní stáj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ovocné a okrasné dřeviny: - stromky, keře. - dekorační předměty. Mobilní prodej. Prodejní sklad: -Ostrožská Nová Ves tel.:774647197.

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Služby - veškeré půdní práce, zeměděslé služby - výroba biomasy pro energetické účely - prodej zemědělské techniky. Provozovna Vilémov 134 783 22 Cholina

Zahradnictví - prodej, pěstování balkónové, záhonové rostliny - zeleninové přísady - bylinky.

Farma Váhala - živočišná výroba - chov prasat.

Služby - výcvik a chov psů - psí hotel, hlídání psů.

Činnost - chov koní - podkovářství - prodej pomůcek pro podkováře a chovatele koní.

Pěstování, prodej mladého školkařského materiálu in vitro: - azalky - rododendrony - maliny -ostružiny - borůvky.

Stáj: - venkovní písková jízdárna - kruhovka - výběhy - velká pastvina s terénními skoky - 20 koní - 11 boxů - chov koní český teplokrevník a Halfing - vyjížďky do terénu - výuky jízdy na koni - parkurové hobby závody i akce pro děti - možnost pronájmu arálu.