Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba: - veterinární léčiva, premixy a doplňky pro domácí a hospodářská zvířata. Ekologická produkce krmiv.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Firma vyrábí a prodává: - pesticidy pro ochranu plodin, proti škůdcům - hnojiva, aktivátory - osiva - pšenice, žito, ječmen - hrách, sója, luštěniny, cukrovarské řízky atd. Dále zajišťuje posklizňové služby a dopravu plodin včetně setí a hnojení.

ZAHRADA Olomouc s.r.o. je firma, která se zabývá zahradní architekturou a krajinářstvím. Nabízíme komplexní služby od projekce zahrad, přes realizaci zahrad, až po údržbu zahrad. Naše práce je založena na kreativitě, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Mezi naše hlavní obory patří: - privátní zahrady - vytváříme zahrady pro rodinné domy, firmy ...

STATEK CHROPYNĚ s.r.o. se zaměřuje na rostlinnou výrobu.

Naše společnost nabízí kompletní zemědělské služby osevu, orby a sklizně za využití vlastních zemědělských strojů. Provozujeme rovněž prodej krmiv, osiva i mláďat malých hospodářských zvířat.

Zemědělská činnost.Výsadba a prodej sazenic japonského topolu.Prodej štěpky.

Prodej krmiv: - proso žluté, zelené - slunečnice černá, žíhaná - hrách žlutý - pšenice ozimá - kukuřice - seno, senáž, sláma - dýně - domácí máslo - med - oškubané a vykuchané kačeny - vykrmená prasata - beránci a jehničky.

Hospodářské družstvo Rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, kukuřice, mák, řepka, vojtěška Živočišná výroba, chov: - krávy, skot Ovocnářství: - jabloně, hrušně, višně a švestky Stavební činnost

Ing. Ondřej Dostál provozuje jahodárnu, zaměřuje se na prodej jahod, umožňuje samosběr a přijímá brigádníky.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Josef Němec se zaměřuje na zemědělské služby, konzervaci krmiv, lisování balíků, odvoz kukuřice, svoz sena a na osobní dopravu.

Stanislav Krahula se zaměřuje na chov skotu a drobných hospodářských zvířat.

Zahradnictví Quercus, okrasná školka Přemyslovice. Maloobchod i velkoobchod: - okrasné dřeviny - listnaté i jehličnaté stromy a keře - venkovní rostliny - květiny - trvalky, letničky, skalničky, cibuloviny.

Zahradnictví: - široký výběr okrasných dřevin - poradíme s pěstováním i udržbou rostlin - provádíme výsadby dřevin i trávníků - výsadba truhlíků.

Rodinná farma produkující přes dvacet druhů ovoce, především se zaměřujeme na pěstování a prodej jablek. Pěstujeme jablka: - Akane - Discovery - Rubín - Šampion - Bohemia/Gold - Jonagold, Jonagored - Florina - Melodie - Idared - Denár - Topaz - Karmína - Rubínola - Melrose.

AGRO Haná a.s. provozuje hospodářství ve Smržicích se zaměřením na pěstování různých druhů rajčat.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba, hospodaříme na 582 ha zemědělské půdy pěstujeme obiloviny, olejniny, cukrovku, pícniny a ovoce. V našich sadech najdete hrušně, jabloně, třešně a slivoně několika odrůd. Dále zajišťujeme nákladní autodopravu vozem Avia, vývoz kapalných substrátů kejdy a hnojiv, postřiky sadů ...

MIŠÁK CZ s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, obilovin a slunečnice.

Zemědělské družstvo - živočišná výroba: chov skotu, výroba mléka - rostlinná výroba: pěstování obilovin, olejnin, cukrovky

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika