Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělská výroba. - roslinná - živočišná ( chov skotu a prasat) - pořez dřeva - práce autojeřábem AD-080 - zemní práce

Psí hotel. Činnost: -hlídání psů krátkodobě i dlouhodobě -poradenství - výcvik a výživa psa. Chovatelská stanice Pančavská stezka.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná.

Pneuservis. Protektorování pneumatik. Oprava, výměna prodej: - pneumatiky. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň).

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby a krmiva -kompletní sortiment krmiv, potřeb a přípravků pro psy, kočky, hlodavce, exotické ptactvo, akvarijní ryby, rybičky -značková granulová krmiva a krmné doplňky pro zvířata -mražené maso, konzervy -krmné směsi pro drůbež, skot, králíky. Možnost množstevních slev.

Nákup, prodej: -dřevní hmota (listnaté a jehličnaté řezivo). Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo. Práce: -tesařské -zhotovení a montáž krovů.

Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej krmiva značky Josera za velmi příznivé ceny. E-shop.

Bramborárna, výroba, prodej: - konzumní brambory - sadbové brambory

Služby, pěstování: -japonské topoly Dodávka, prodej: -palivové dříví

Služby - zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Chovatelská stanice psů - NOVOFUNDLANDSKÝ PES - KAVALÍR KING CHARLES ŠPANĚL.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

Prodej, maloobchod: -ovoce -zelenina. Prodejní doba: Pondělí 7:30 - 17:00 Úterý 7:30 - 17:00 Středa 7:30 - 17:00 Čtvrtek 7:30 - 17:00 Pátek 7:30 - 17:00 Sobota 8:00 - 11:00 Neděle zavřeno.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina. Prodení doba: Prodejní doba Pondělí 7:30 - 17:30 Úterý 7:30 - 17:30 Středa 7:30 - 17:30 Čtvrtek 7:30 - 17:30 Pátek 7:30 - 17:30 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Družstvo vlastníků Batelov se zaměřuje na zemědělskou výrobu včetně zpracování zemědělských produktů.

Prodej, pěstování: -krmné obilí -konzumní a sadbové brambory -řepka.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Michal Nechvátal se zaměřuje na lesnické služby, prodává palivové dřevo a vánoční stromky.