Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Služby: -související s těžbou dřeva -malířské a natěračské práce.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Velkoobchod se zemědělskými komoditami a krmivy: - mák modrý i bílý - hořčice bílá, hnědá i černá - český kmín celý - lněné semeno hnědé i žluté - pohanka obecná i loupaná - hrách žlutý i zelený - peluška jarní - proso žluté, červené i jáhly - a další

Těžba a prodej dřeva. Zprostředkování prodeje dřevní hmoty. Provádíme rizikové kácení stromů.

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.

Prodej: -hospodářských potřeb -zemědělského a zahrádkářského nářadí -ochranných pomůcek -krmných směsí a minerálních doplňků.

Prodej: -krmné směsi -ochranné pomůcky -spojovací materiál -elektroinstalační materiál -hospodářské potřeby a nářadí.

Prodej: -profilová ocel I, U, T, L -plechy -jekly uzavřené -ocel s kruhovým průměrem, hlazené, ploché -trubky černé konstrukční, pozinkované -betonářská ocel -sítě do betonu -ocelové roury -krmné směsi a minerální doplňky. Zdarma dělení materiálu.

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Služby v zemědělství: -plemenářství.

Výroba a prodej: -sadba brambor, konzumní brambory, loupané brambory, balené brambory -osivo -sadba polních plodin.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné práce pro stavby -Dokončovací stavební práce

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poskytování ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba, ...

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Práce, služby: -těžba dřeva -nákup, prodej a doprava dřeva -doprava sklápěcími vozy.

Práce, služby: -práce a služby v lesnictví -nákup, prodej dřeva -odkoupení lesů včetně pozemku -výkup dřevní hmoty (dřevo) -pořez kulatiny.