Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Závod Dyje. Provoz vodních toků.

Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.

Textstav, družstvo se zaměřuje na zemědělství, zahradnictví, stavební práce, úpravu kovů a na skladování.

Farma. Ubytování: -3 dvou až čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením a kuchyňkou -po domluvě možnost stravování -uzavřený prostorný dvůr -ohniště -pěší turistika, cykloturistika -v zimě běžecké terény, lyžařský vlek v Mrákotíně. Živočišná výroba.

Služby - pěstování rostlin a chov zvířat - ekologické zemědělství - ubytování na farmě

Nákladní autodoprava s tahači VOLVO FM 12, FM 13, FH 480. Nabízíme přepravu lesních a stavebních strojů. Nákup a prodej -dřevo. Těžební práce Lesní školka.

Prodej okrasných dřevin a zahradních dekorací.

Zahradní centrum v Jihlavě. Prodáváme dřeviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rostliny. Projektování a realizace zahrad.

Internetový obchod s krmivy pro koi kapry a jezírkové rybičky. Zakázková výroba plastových jezírkových filtrací založených na kartáčové filtraci s biověží.

Výroba, dodávka: - komodity - olejniny, obiloviny, technické oleje, tuky - krmiva - energetické doplňky, šroty, oleje, tuky - ČOV, BIOPLYN - substráty, methanol, glycerinové vody - laboratorní výzkum a vývoj Dále: - jeřábnické práce, autodoprava - půjčování nádrží a další skladovací služby.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - rizikové kácení - výkup lesa - těžba dřeva - zimní údržby - ruční výkopové práce - doprava.

Prodej: -hnojiva -chemické přípravky na ochranu rostlin -výhradní dovozce protiplevelových aplikátorů LÄSSIG -výhradní dovozce farmářských univerzálních čerpadel PIUSI -výhradní distributor listových hořečnatých hnojiv KLOMAG, LAMAG, LAFOLAN -stimulátor růstu a imunity rostlin -protiplévové hole Služby: -doprava a aplikace ...

Ranč ztracená podkova: - ustájení koní - prodej sena

Soukromá zemědělská ekologická farma: - ekologické zemědělství - rostlinná výroba - chov skotu, prasat Prodej, e-shop: - bio produkty a potraviny - maso - zelenina.

Semenářské středisko. Prodejna: tel. 567 302 085.

Ekologická farma: - chov ovcí a koz - prodej luční seno - prodej jehněčího masa a kozího mléka

Výroba krmných směsí. Obchodní činnost. Nákup a prodej - chemikálie, pesticidy a hnojiva, hutní materiál, hospodářské potřeby. Velkoobchod: -obilniny -olejniny. Výroba, prodej: -krmivo a krmné směsi pro prasata, skot, drůbež.

Poskytujeme: - jezdecké kroužky a pony škola - příměstské tábory - volnočasový kulturní areál -prostory k pronájmu - oslavy -oslava narozenin pro děti. Ustájení koní: -pastevní ustájení -stájové ustájení -další služby. Pro firmy: -pronájem společenských prostor a kuchyně -společenský salonek pro 30 osob včetně vybavené ...

Maloobchod: - chovatelské potřeby - krmiva - akvaristické zboží - hlodavci - rybičky - ptáci.

Služby, prodej: - lesnictví, těžba dřeva, - výsadba, udržování městské zeleně - pohřebnictví - zahradnictví Prodej: - okrasné i užitkové dřeviny, stromy, keře, - letničky, balkonovky, bylinky, skalničky, - hnojiva, potřeby pro zahrádkáře, substráty, - postřiky, herbicidy - ZAHRADA, Jihlava, Husova 27, ...

Společnost RV DŘEVO czech, s.r.o. působí jako dodavatel stavebního řeziva.