Ovocné a okrasné školky Kukla

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Zahradnictví Vodní Zahrada provozované paní PhDr. Ivou Doležalovou nabízí zákazníkům široký sortiment vodních a bahenních rostlin, okrasných travin, středních a vysokých trvalek z vlastní produkce. Dále se specializujeme na stavbu okrasných jezírek, vodních prvků a přírodních koupacích biotopů. Naleznete nás v obci Komořany, okres ...

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Jiřina Franklová provozuje zahradničky a prodává letničky, dřeviny, trvalky a doplňkový sortiment.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: - pokojové rostliny - rostliny okrasné listem - rostliny okrasné květem - svatební kytice - kytky, květiny na auto - květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování ovoce, zelenina -maloobchod s ovocem a zeleninou. Prodej ze dvora. Krouhané zelí, brambory, cibule, jablka, paprika, česnek, sušené ovoce- jablka, hrušky, švestky, meruňky. Zahradnické služby. Projekty, projekce, projektování, návrhy zahrad, zahrady.

Libor Hrozek provozuje květinářství a zahradnictví s balkónovými a řezanými květinami a smuteční vazbou.

Pěstování jádrového a peckového ovoce Pěstování plodin jiných než trvalých Ovocné sady

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Zahradnictví: - zeleninová sadba - naťové byliny - sazenice jahod - letničky a balkonové rostliny - trvalky - okrasné dřeviny - ovocné dřeviny - substráty - hnojiva

Zahardnictví. Maloobchod, poradenství, prodej: -rostliny, substráty, hnojiva aj. pro vaši zahradu: -konifery - borovice, kleč, jalovec, jinan, cypřišek, jedle -trvalky -listnáče -traviny - ostřice, kavyl, dochan, coeleria glauca výsevy a dodávky trávníku na klíč -skalničky -balkonové rostliny - pelargonie, fuchsie, lobelky, ...

Prodej, eshop: -ovocné stromy (strom) -jabloně -meruňky odolné proti mrazu -nektarinky-velkoplodé -roubované ořešáky -lísky, maliník -kanadské borůvky -velkokvěté a popínavé růže apod.

Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zavlažovací truhlíky systém LEBIŠ -samostatné misky a knoty k truhlíkům -balkonové a stěnové držáky na truhlíky. Prodej: -převislé muškáty -bidens, převislé petúnie -jiné balkonové květiny -hnojivo KRISTALON -substrát pro balkonové květiny -vysázené truhlíky s převisem -pro ...

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Jana Holzbecherová provozuje botanické zahradnictví s různými druhy květin.

Michal Švrček se zaměřuje na pěstování a prodej dřevin vhodných na živé ploty.

Pěstování sazenic vinné révy: - e-shop - velkoobchod. Výroba vína. Provozovna a osobní odběr sazenic: Lipová 786 691 02 Velké Bílovice