Ovocné a okrasné školky Kukla

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Služby: -poskytujeme kompletní služby v oblasti zahradnictví -výroba ovocných stromků -prodej ovocných stromků

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Zahradnictví. Prodej, nabídka: -listnaté a jehličnaté stromy -ovocné stromky, ovocné keře -keře -trvalky, traviny -balkónové rostliny a byliny -substráty, hnojiva, postřiky -dušičková a vánoční vazba -vánoční stromky řezané i v květináči. Na objednávku: -osázíme květinové truhlíky -zhotovíme aranžmá květinové i suché ...

Květinářství a zahradnictví Dallago Rosi se zaměřuje na prodej řezaných květin, trvalek, substrátů, kamenů, truhlíků, nářadí a dalšího zahradnického náčiní.

Realizace a údržba zeleně: -celoroční údržba zeleně dle požadavků. Odborné jednorázové práce: -údržba trávníků (trávníky) a trávníkářství -zakládání trávníků, sekání trávy -pravidelné pokosy -odplevelování, hnojení -odstranění náletů a křovin -výhraby listí, vláčení, válení, závlahy -kácení a arboristika -kácení stromů běžné i ...

Realizace a údržba zeleně: -celoroční údržba zeleně dle požadavků. Odborné jednorázové práce: -údržba trávníků (trávníky) a trávníkářství -zakládání trávníků, sekání trávy -pravidelné pokosy -odplevelování, hnojení -odstranění náletů a křovin -výhraby listí, vláčení, válení, závlahy -kácení a arboristika -kácení stromů běžné i ...

Firma OVO-SADBA, spol. s r.o. se zabývá prodejem certifikovaných sadbových brambor, ovocných stromků a sazenic zahrádkářských komodit. Umíme také dělat hnojiva, substráty a postřiky pro větší i malé pěstitele. Nemalou součástí naší činnosti je také výkup a prodej vlašských ořechů a prodej sezónního zboží, jako jsou borůvky, maliny, jahody a ...

Bonsajová zahrada. Pěstování venkovních bonsají z domácích odolných druhů stromů. Poradenství ohledně pěstování, sázení a tvarování bonsaí.

Šlechtitelská stanice Valtice: Výroba, prodej, šlechtění, novošlechtění-tvorba nových odrůd: -zahradní plodiny -zelenina, květiny, léčivé a aromatické rostliny, ovocné teplomilné dřeviny druhy (broskve, meruňky, ořechy, mandle) -okrasné cibuloviny, květiny -základní rostlinná výroba -výroba, zpracování, prodej osiv, osiva zahradních ...

Zahradnictví. Návrh a realizace zahrady. Pěstování senegalské proso. Prodej. -trvalky, sklaničky -různé druhy balkónových rostlin a letniček, jako např. petunie, surfinie, muškáty, begónie -ovocné stromy -okrasné javory, cypřišky, zeravy, bonsajové buky a duby nebo různé druhy borovic

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Venkovská zahrada pěstuje vlastní květiny a vytváří z nich kytice, mimo zahradní činnost a květinářství také vyrábí z lokálních potravin a své produkce různé výrobky. Jedná se o paštiky, sirupy, džemy a pečené čaje.

Zahradnictví. Prodej: - jarní květiny, letničky, balkónovky, trvalky - přísady, bylinky. Vysazování truhlíků. Vysazování zeleně na hroby. Údržba a realizace zahrad. Květinové aranžmá. Velikonoční, dušičkové, vánoční vazby. Smuteční vazby apod.

V Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi zakoupíte vše potřebné pro zahradničení. V našem zahradnictví prodáváme rostlinný materiál, jako jsou trvalky, letničky a balkónové rostliny, ale také doplňkový sortiment pro jejich pěstování, jako jsou substráty, hnojiva a keramika. Navštívit můžete naše zahradní centrum v Břeclavi nebo ...

Prodej, služby: - zahradnictví - zemní práce - autodoprava - stavba oplocení - údržba zeleně.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: -okrasné a ovocné dřeviny -řezané a pokojové květiny -listnaté keře -jehličnany -popínavé rostliny -bylinky -balkónové rostliny -sadba zeleniny, zelenina -substráty a hnojiva -prodej zahradní keramiky, závěsné květináče, truhlíky.

Zahradní architektura, návrhy: -výsadba -zahradní stavby, vodní plochy-jezírka, ploty, chodníky -zimní zahrady, skleníky z LEXONU -střešní zahrady. Prodej: -okrasné stromy, keře -polykarbonát Lexan (náhrada za sklo) -dlažby -stavební betonové a dřevěné prvky do zahrad. Služby: -sadové úpravy -ozeleňování, ekologie.

Zahradní centrum. Prodej: -okrasné keře, stromy, konifery -ovocné stromy a keře Práce: -udržba zahrad -návrh zahrady.

Společnost HORTISCENTRUM s.r.o., má dlouholetou tradici v oblasti zahradnictví, realizací zahrad, veřejné zeleně a v prodeji květin. Provozujeme zahradnická centra v Židlochovicích u Brna a v Čáslavi, kde můžete zakoupit široký sortiment rostlin, květin, dřevin a dalšího zahradnického zboží. Dále nabízíme kompletní zahradnický servis, zabýváme se ...

Výroba, úprava, prodej: -semena zelenin a květin -oseva -sadba -polní plodiny -trávy, travní směsi -chemické přípravky a hnojiva -subtráty a rašeliny -krmiva a šroty -keramika -zahrádkářské potřeby Čistící stanice osiv.

Prodej: - bonsai, bonsaje - rostliny do zahrad - kamenné lampy - Koi kapři. Kompletní realizaci jezírek okrasných i koupacích, potůčků, vodotečí, malých studánek a různých vodních prvků. Realizace zahrad.