Ovocné a okrasné školky Kukla

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Velkoobchod a maloobchod: - malospotřebitelského balení přípravků na ochranu a výživu rostlin (pesticidů, hnojiv) pro zahrádkáře a zemědělce. Poradenství v oblasti: - vinohradnictví, ovocnářství, zelinářství a zahradnictví.

Výroba a prodej širokého sortimetu okrasných rostlin jako jsou skalničky,trvalky.jehličnany,vřesovištní rostliny,popínavé rostliny,okrasné keře a stromy,ovocné stromky a stromy.

vázání řezaných květin-dle přání svatební a smuteční vazba velký výběr HRNKOVYCH květin-orchidee,bonsaje.. sušina-aranžmá aj. keramika-zvonkohry,pokladničky -dárkové předměty květináče,obaly-i proutěný sortiment svíčky a doplnkový prodej

Společnost MARCO, zahradní servis s.r.o. zajišťuje návrh, realizaci a údržbu: -zahradní a zahradnické -zatravněných ploch -zahrad, trávníků -výsev travin -zakládání trávníků -terénní úpravy před osetím -hnojení, přihnojování, které provádíme během sezóny minimálně třikrát. -odborné sekání travnatých ploch, odvoz travního ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.02.2013 do 28.02.2023 Květinářství. Prodej: -svatební kytice -dárkové kytice -hrnkové květiny -suchá vazba -pohřební vazba. Po dohodě rozvoz po Brně.

Údržba soukromých a firemních zahrad a zelených ploch. Projekce a realizace zahrad. Projekce a realizace automatických závlah. Výsadby a údržby hrobů.

Specializujeme se na venkovní, mrazuvzdorné palmy, exotické rostliny, okrasné dřeviny, exempláře extrémních velikostí - vše pro volnou výsadbu a do zimních zahrad. Zajišťujeme celoroční servis, záruku, dovoz, výsadbu, malo i velkoobchod. palmy, prodej palem, venkovní palmy, mrazuvzdorné palmy, odolné palmy, palma, okrasné dřeviny, tvarované ...

přerušení: od: 1.11.2013 Návrhy - automatické závlahové systémyokrasná jezírka. Zahradnictví - výsadba rostlin, trávníky.

přerušení: od: 12.3.2010. Zahradnictví - květiny - okrasné dřeviny.

Stravovací a ubytovací služby, agroturistika: -ubytování, pension, penzion 7x 2 lůžka -restaurace, vinárna. -Rosarium, Rozzárium-pěstování růží v kontejnerech. -parkování -garáže, kolárka -vinný sklep, sklípek -ubytování nad Bůdů -vinný sklep, vinotéka -agroturistika, cykloturistika -rybolov.

Návrhy okrasné zeleně. Zakládání a údržba soukromých zahrad a veřejné zeleně.

Služby, prodej: -květiny, sazenice -semena -vazby, věnce.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Velkoobchod, maloobchod zahradnictví