Seznam firem

Výsledek hledání: david v textu i v názvu , s použitím diakritiky , Region: Zlínský kraj, včetně poboček, pouze české firmy
Realizace střech. Pokrývačství, tesařství. Klempířské práce. Montáž střešních oken Velux i Fakro. Nátěry střech, čištění vapkou aj.

Autoopravna, autoservis: -automobily ŠKODA a ostatních značek: -veškeré mechanické práce -drobné karosářské a lakýrnické práce -diagnostika řídících jednotek -příprava, zajištění provedení STK -tónování autoskla -čtení paměti závad řídících jednotek značek koncernu VW. Prodej, výměna. -levné ...

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Prodej nezávislého topení a příslušenství.

Celodenni rozvoz jidel ve Zlíně a okoli. Rozvážime jidlo z 18 restaurací.

Internetový obchod, eshop, prodej: - kvalitní německé drogerie. Rozvoz po Zlíně až k Vám domů.

Úklidová firma. Služby: - mytí oken, žaluzií - vysávání - vytírání, mytí podlahy - vyklizení obytných, neobytných prostor. Lokalita Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště.

Již více než 20 let provádí firma KD SLUŽBY Napajedla klempířské, tesařské práce - převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Zajistíme celkové rekonstrukce u sedlové, šikmé střechy i izolace ploché střechy. Dodáme také střechy na klíč. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně s ohledem na požadavky zákazníka, výchozí stav budovy, sklon či ...

Výroba paletového nábytku na zakázku.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Obchod Kamenné obklady Řepa nabízí kamenné obklady a cihlové obklady do exteriéru i interiéru. Nabízíme betonové a sádrové obklady. Jedná se o imitace kamene aplikované na stěnu. Pojďte si k nám prohlédnout největší nabídku obkladů z umělého kamene v České republice.

Taxi Uherské Hradiště -přeprava, transfer osob -kamkoli-letiště, celá ČR i zahraničí -profesinalita, bezpečnost, pohodlí -help drink-náš řidič Vaše vozidlo.

Klempířské, pokrývačské, tesařské práce: -realizace, návrhy střech, střechy na klíč -opravy a rekonstrukce střech -krovy, okapy, rýny -výstavba podkroví -izolace střech -montáž a prodej krytin.

Půjčovna Svatební-potahy.cz nabízí k zapůjčení svatební dekorace, slavnostní a plesovou výzdobu. Specializuje se na svatební potahy na židle a stuhy na výzdobu židlí, které nabízí v různých tvarech a barvách. Potahy na židle mohou být použity pro dekoraci nejrůznějších slavnostních akcí. Pro dekoraci slavnostní a svatební tabule jsou v nabídce ...

Kickboxing a thaiboxing Kondiční tréninky - kruhový trénink Masáže: - široká škála masáží. Finská sauna.

E-shop, internetový prodej - dřevěné výrobky a doplňky - stojánky na šperky - výřezy z MDF - dřevěné hodiny.

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Advokátní kancelář - právo mezinárodního obchodu, investice, důlní právo Oceňování nemovitého, movitého majetku a bezpečnostního materiálu - úzká spolupráce se společností ČESKÝ ZNALECKÝ INSTITUT s.r.o.

Cykloservis. Údržba, servis jízdních kol.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky. Oprava: - zlatnické, hodinářské zboží - na počkání. Služby: - čištění šperků - rytecké práce - zkouška vodotěsnosti - znalecké posudky.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -hodiny, hodinky. Oprava: -zlatnické, hodinářské zboží -na počkání. Služby: -čištění šperků -rytecké práce -zkouška vodotěsnosti -znalecké posudky.