Seznam firem

Výsledek hledání: david v textu i v názvu , s použitím diakritiky , Region: Zlínský kraj, včetně poboček, pouze české firmy
Brusírna, broušení: - nožů, nůžek, - pilových kotoučů - řetězů - vrtáků, stopkových fréz

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Sluneční brýle značek HIS, Solano, JK (levnější) a Elle, Esprit, Jaguar, Tommy Hilfiger, Lacoste, Davidoff, ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Vinárna, restaurace: - kapacita 80 míst - salónek 25 míst (možnost pronajmutí) - letní zahrádka - taneční večery s živou hudbou.

Vodoinstalatérství, topenářství. Dodávka a montáže: - vodoinstalace - kanalizace - ústředního vytápění.

V koupelnovém studiu VLK koupelny naleznete kompletní vybavení koupelen pro muže i ženy. Navrhneme a zrealizujeme Vám koupelnu přesně dle vašich představ, najdeme pro Vás cenově vyhovující řešení a kvalifikovaně Vám poradíme a pomůžeme. Návrhy, realizace, prodej, koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -kompletní realizace ...

Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Velkoobchod a maloobchod s motocyklovými pneumatykami, zástupce firem: -Pirelli, Metzeler, Dunlop, Michelin, Continental, Bridgestone, Heidenau.

Prodej a servis notebooků, počítačů a výpočetní techniky. Správa sítí. Zálohování dat. Odvirování notebooků a počítačů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -pneumatiky - nové -pneuservis -autoservis -diagnostika -servis klimatizací -odtahová služba.

Výkup: - barevné kovy - železo. Likvidace: - technologické celkypaličské práce. Provozovna Slavičín Průmyslový areál Slavičín (bývalé Vlárské strojírny)

Pronájem, půjčovna: - hausbót Vilma - loď má kapacitu 6 osob: - osvětlený interiér s patrovými postelemi - kuchyňka s vařičem, jídelna - chemické WC - odkládací skříňky - horní střecha se zábradlím vhodná k odpočinku - zadní paluba s nosičem kol.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Nábytkové studio. Zakázková výroba nábytku z lamina. Nábytek na míru: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - vybavení obchodů. Zaměření a návrhy zdarma.

Práce: -malířské, malířství: -malby: -byty, kanceláře, haly, nebytové prostory -benátský štuk -natěračské, natěračství: -nátěry: -okna, dveře, zárubně -fasády, střechy -nástřiky - okrasné omítky na zdivo -strukturální omítky. Lokalita: -kraj zlínský, olomoucký, jihomoravský.

Autoškola: - řidičský průkaz skupiny AM, A1, B, C, B+E, C+E, D - kondiční jízdy - školení řidičů - autotrenažér - mototrenažér - více najetých km

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce

-Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní ...