Seznam firem

Výsledek hledání: david v textu i v názvu , s použitím diakritiky , Region: Zlínský kraj, včetně poboček, pouze české firmy
Půjčovna: -sportovních motocyklů -užitkových automobilů do 3, 5 tuny -Iveco Daily XXL17m3- Obytná vestavba (Karavan) -Renault Master 1, 9 Tdi -Honda CBR 954 RR -Suzuki GSX R - 750 K9 -Sherco Enduro 4.5i 2010 -Kentoya Sharky 50 2T

Tiskárna. Služby: - tiskové - grafické.

Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby a oděvy pro skate a snowboarding: -skateboardy, snowboardy. Prodejna: Uherské Hradiště Růžová 1254 tel.:572540801

Autoopravna, autoservis Zajišťujeme provedení: -přípravu na STK a ME -zajišťujeme STK a ME -opravy karosérií -nástřik podvozků a dutin -opravy motorů -seřizování motorů -GO motorů -výměna olejů a filtrů.

Administrativní služby: - přepis textů (dokumenty, knihy, strojopis, rukopis, tištěný text, skenovaný text, kopírovaný text…) - přepis audio/video záznamů - přepis textů do MS Excel a naopak - tvorba tabulek - stylizace obchodních dopisů - vyhledávání a zpracování informací na internetu - jazykové překlady.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily. Pneuservis: -výměna, vyvažování: -pneumatiky. Maloobchod, prodej: -pneumatiky -náhradní díly na veškeré vozy. Práce: -karosářské, karosárna, oprava karoserie -příprava na STK.

Kalist - kalibrační laboratoř: - validace, kalibrace, servis a prodej měřidel.

Fitcentrum, posilovna: - kompletní sestavení tréningového a stravovacího plánu - osobní trenér - sportovní, relaxační masáže - vybavení pro kondiční a závodní cvičence - každý měsíc akce pro klienty.

Maloobchod, prodej: - autodíly - autodoplňky - autopříslušenství.

Kosmetické studio SANTÉ. Kosmetický salón, kosmetické služby: - ošetření pleti - protivráskové ošetření - masáž (obličej, krk a dekolt) - barvení obočí a řas - trvalá na řasy - depilace voskem za tepla.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Prodej: -podlahového sortimentu Práce: -renovace dřevěných podlah, instalace korkových podlah, montáž masivních dřevěných podlah, pokládka lepených i plovoucích podlah, parket, PVC a koberců.

Nabízí, zajištění: -kompletní technické zajištění kulturních, společenských, sportovních, firemních a jiných akcí. -světla, zvuk, pódia, Ground Support. Profesionální ozvučení a osvětlení.

Výměna, montáž: -podlahového topení, radiátory -solárních systémů -vody, odpadů, plynu a plynových kotelen -Zlínský kraj, Olomouc, Praha.

Služby: -firemní grafika, tvorba: -firemní značka - logo, firemní barevnost, vzhled firemních dokumentů, polepy vozidel, reklamní předměty -registrace do katalogů a vyhledavačů -www stránky - webdesign.

Instalatérství. Práce: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění. Servis: -elektrické kotle.

-Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní ...

Dodávka - solární batohy VOLTAIC SYSTEM - nabíječky VOLTAIC SYSTEM Úklidové práce Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Dovoz - solární batohy VOLTAIC SYSTEM - nabíječky VOLTAIC SYSTEM - zeleninové saláty

Prodej: -speciální ekologické čistící prostředky pro autoopravárenství i domácnost. Výroba, prodej: -opravné materiály pro servisy: -záplaty na vzdušnice -lepení na duše pro všechny typy pneumatik -materiály pro opravy bezdušových pneumatik. Lisování: -technické pryže, technická pryž (guma/gumy) do forem.