Italska cukrarna, s.r.o. - v slovenčineItalska cukrarna, s.r.o. - EnglishItalska cukrarna, s.r.o. - DeutschItalska cukrarna, s.r.o. - polskiItalska cukrarna, s.r.o. - in italianoItalska cukrarna, s.r.o. - en espanola

Italská cukrárna, s.r.o.

Cukrárna, pekárna, bistro
- cukrářská a lahůdkářská výroba.

VÍCE
QR
kód
Plánovač
trasy
Firmy
v okolí

Italská cukrárna, s.r.o.
Budovatelů 3067
Most
434 01


IČ: 25474006


DIČ: CZ25474006
Okres: Most
Právní forma společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: do 5 zaměstnanců
Obrat: do 5 000 tis. Kč
Kontaktní osoba: Jan Radba


Telefon:

+420 777 789 000

+420 777 789 007
+420 775 853 880


Email:

email

email


Web:

italska.archa-most.cz


Další produkty a služby
  • produkty studené kuchyně, obložené mísy, zeleninové saláty, rautové výrobky, chlebíčky a jednohubky
  • zákusky, dorty, dorty na přání, svatební koláčky, perníky, koláče, vánoční cukroví, máslové dorty, tvarohové dorty, krémové dorty, makrónky
  • kopečková zmrzlina, točená zmrzlina, výroba dortů a zákusků, zmrzlinové poháry, teplé a studené nápoje
Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů

Jíž několik let probíhá na našem území velká gastronomická obroda, která se ve velké míře dotkla i přístupu...

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu

Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat...

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete

Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to...

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním

Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to...