Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej a opravy: -pračky -myčky -sporáky -sušičky prádla -TV, montáž satelitů, DVBT. montáž vestavných spotřebičů dovoz a instalace a instruktáž prodaných spotřebičů

CUP Technology s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci, dohled, servis serverů a opravy elektrospotřebičů.

Artur KOBLITZ, s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej káv, doplňků a kávovarů a nealkoholických nápojů.

Oprava, servis: - plynové spotřebiče - elektrické spotřebiče.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej elektro sortimentu. Máme pro Vás výroby z řady: - bílého zboží - malých domácích spotřebičů - elektroinstalace - pro hobby, zahradu a zvířata - telefonů a vysílaček - hodinek, hraček a auto-moto - výpočetní techniky.

Společnost Staplast s. r. o. má e-shop s: - elektrickými spotřebiči - nábytkem

Montážní a obchodní firma Q-ART se zabývá dodávkou systémů centrálního vysávání do bytů a rodinných domů (nových i stávajících), hotelů a penzionů, komerčních a průmyslových objektů. Za dobu své působnosti na trhu jsme zrealizovali centrální vysávání do více než 2500 objektů, z toho cca 80-ti komerčních. Několik let též úspěšně dodáváme ...

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

MB servis se zaměřuje na servis malých domácích spotřebičů, elektroniky a provádí také pozáruční opravy s výjimkou televizorů, počítačů a telefonů.

Prodej, realizace a servis centrálních vysavačů značek Husky, DuoVac, Globovac, Disan provádí pan Marek Jírovec z Městce Králové. V našem sortimentu naleznete centrální vysavače pro domácnosti, hotely i průmyslové a výrobní společnosti na suché, mokré i kombinované sání. Centrální vysavače jsou a budou nejdokonalejším zařízením pro ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - potřeby na vaření, pečení - potřeby pro úklid, žehlení, sušení - koupelnové doplňky - dekorace a doplňky pro dům a zahradu - domácí spotřebiče - vše pro oslavy. V sortimentu najdete více než 5 000 různých produktů.

Maloobchod, prodej - sortiment pro dům, dílnu, zahradu, domácnost, odpočinek a hry dětí - elektro - domácí potřeby a kuchyňské potřeby - hospodářské a zahradní potřeby - železářství - hračky - papírnictví.

HV ELEKTRO s.r.o. je velkoobchod s elektrospotřebiči a vestavěnými spotřebiči pro domácnost značek AEG, ELECTROLUX, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Baumatic, Candy, Ariston, Liebherr, Mora, Panasonic, LG aj.

Prodej: -drobné elektrické spotřebiče -bílá technika (pračky, ledničky, sporáky, mikrovlnné trouby, vestavěné spotřebiče) -instalační elektromateriál (elektroinstalační) -gufera - klínové řemeny -elektrické plotýnky - topná tělesa do ohřívačů vody -elektrouhlíky - motorové kondenzátory -\'O\' kroužky -segrové pojistky ...

SWJ TRADE, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, opravu a revize elektrických zařízení a na elektroinstalace.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -automatické pračky, myčky, sušičky -průmyslové sušičky a mandly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -plynové spotřebiče a náhradní díly -sporáky, topidla -plynové kotle -průtokové ohřívače vody -elektrospotřebiče-pračky, myčky, ledničky. Prodej, servis, opravy, montáž: -MORA, Gasex, Destila, FAGOR, Amica, Meva, Pálavan, Karma, GAS, flammen MANN -připojovací materiál. Splátkový ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - montáž plynových kotlů - zámečnické - klempířské.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.