Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Maloobchod, prodej: - krmiva a chovatelské potřeby pro psy a kočky - anti-parazitní přípravky pro psy a kočky ¨- oblečky pro psy - krmné směsi pro exoty, hlodavce, ryby a hospodářská zvířata - travní osiva, zeleninová a květinová semena - sadbové brambory, cibule, česnek - zahrádkářské potřeby - zahrádkářská chemie - fungicidy, ...

Psí školka a hotel. Prodej: - chovatelské potřeby.

fine energy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků z kůže a příslušenství, jedná se například o jezdecké potřeby, otěže, oblečení, ohlávky a mnoho dalšího.

Martin Tichý se zaměřuje na zakázkovou výrobu akvárií, terárií a na jejich servis, údržbu a revitalizace.

Internetový obchod s chovatelskými potřebami. Prodej obojků, vodítek, postrojů, pamlsků, pelíšků a dek.

Zverimex maloobchod, prodej, poradenství: -živá, exotická zvířata -akvarijní rostliny, rybičky (ryby) -okrasné ptactvo -krmivo pro psy, psi, kočky, ptactvo -chovatelské pomůcky -chemikálie, léčiva, vitamínové přípravky antiparazitní přípravky, klece, akvária, terária, krmný hmyz, přípravky pro venkovní jezírka, ...

Chovatelské potřeby pro Vaše mazlíčky. Pelíšky, hračky, krmivo, oblečky, klece, terária, přípravky pro zahrady a jezírka.

Výroba, prodej, e-shop: - chovatelské potřeby: - seno pro drobné zvířectvo - podestýlka - senné copy.

Ruční výroba na zakázku - jezdecké potřeby - doplňky z ručně zdobené kůže - westernová sedla - kočárové postroje - historické stany

Helena Sokolová se zaměřuje na poskytování kosmetických služeb pro psy a kočky a na prodej krmiva a chovatelských potřeb.

Petr Mikulka poskytuje kompletní péči o paznehty, úpravu a ošetření paznehtů. Již od roku 1990 se zabýváme touto problematikou a poskytujeme komplexní péči o paznehty hospodářských zvířat našich zákazníků. Provádíme úpravy paznehtů, ošetření paznehtů i jejich léčbu. Za dobu naší činnosti prošly našima rukama desetitisíce paznehtů, vyvinuli jsme ...

Chovatelské potřeby, granule pro psy, kočky, stříhání psů, lepení akvárií.

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel

Maloobchod: - potřeby pro koně - veškerý sortiment jezdeckých potřeb - sedla - sedlové příslušenství - deky - krmiva. Minerální a vitamínové doplňky značek: - ORLING - BIOFAKTORY Praha - HAVENS - TROUBKY a.s.. Platba kartou, splátkový prodej.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dámské kožené doplňky - kabelky, toaletní tašky, opasky, peněženky - pánské doplňky z pravé kůže - peněženky, opasky, aktovky, toaletní tašky - kožené obaly na notebook, brýle, sluchátka - kožený postroj pro psy.

Nabídka zahrádkářské, chovatelské a aranžérské potřeby. Pěstujeme subtropické rostliny – bougainvillea, callistemon, albízia, kiwi, citrusy, tomel, fíkovník, palmy a spoustu dalších; každou sezónu naši nabídku rozšiřujeme. Balkonové rostliny. Dřeviny a trvalky. Přípravky na ochranu rostlin. Dárkové zboží a řezané květiny. Zahrádkářské ...

Prodej: -chovatelské potřeby -akvarijní ryby -terarijní zvířata. Zřizujeme zahradní jezírka a akvária na klíč.

Jitka Doláková provozuje e-shop DOLSHOP, ve kterém je možné zakoupení produktů týkající se doplňků stravy, kosmetiky, likvidátorů zápachu, chovatelství a šperky.

Vítězslav Smolík provozuje farmu se zaměřením na výrobu mouky, včelařských produktů a umožňuje jízdu na koni.

Chovatelská stanice: - LABRADOR RETRIEVER, CHESAPEAK BAY RETRIEVER, MADARSKÝ ohař krátkosrstý prodej vetbet, kokard, zakázkové předměty pro psy

Sedlářství. Sedlářské práce, výroba: - chomouty - podklady pro chomouty - slavnostní ohlávky - čelenky - jednákové opratě - pobočnice s náhřbetníkem - podocasníky.

Prodej odolných a omyvatelných obojků a vodítek Biothane na e-shopu Dogs4u. Zakázková výroba obojků a vodítek z veganské kůže s možností potisku jména. Možnost objednání klasických, loveckých, přepínacích, i stopovacích vodítek. Doplňkový prodej klíčenek.

Josef Škarecký se zaměřuje na prodej pomůcek pro práci se včelami, medu, vosku, medoviny a dalších včelařských produktů.

MDDr. Martina Koutná provozuje stomatologickou ordinaci. Mimoto provozuje s-hop s potřebami pro domácí mazlíčky - od obojků, přes pamlsky, hračky až po pelíšky.

Internetový obchod specializovaný na prodej krmiva pro papoušky.