Pavel Pokorný
Café bar U Marvina


Pražská třída 467/35, Hradec Králové - Kukleny 500 02
Bar, pohostinství.

Produkty
  • bowling a kulečník, alkoholické a nealkoholické nápoje, hrací automaty, provoz kasina, pánské kluby, erotická vystoupení


Související články
Vyberte si solidní hotel v centru Opavy za rozumnou cenu

Hotel Koruna Opava

Vyberte si solidní hotel v centru Opavy za rozumnou cenu

Kvalitní ubytování v samém centru nabízí hotel Koruna. Ať už cestovatelé zvolí typ pokoje Standard nebo Deluxe, rozhodně se mohou spolehnout na vynikající služby a tříhvězdičkový komfort. Zvolte pohodlnou cestu autem a nebojte se, že byste ve středu města neměli kde zaparkovat. Parkoviště u hotelu je zdarma, navíc hlídané kamerami!


Římskokatolická farnost Pečky - Srdce náboženského společenství

Římskokatolická farnost Pečky

Římskokatolická farnost Pečky - Srdce náboženského společenství

Římskokatolická farnost Pečky, založená v roce 1947, dnes zahrnuje 16 obcí s 11 kostely a 2 kaplemi, a je centrem duchovního života v okresech Kolín a Nymburk.


Dodavatel kvalitních olejů a maziv pro vaše zemědělské stroje

MICRO, s.r.o.

Dodavatel kvalitních olejů a maziv pro vaše zemědělské stroje

Hledáte kvalitní oleje a maziva, které dodají vašim strojům výkon a prodlouží jejich životnost? Pak jste na správném místě! Společnost MICRO, s.r.o. je předním dodavatelem olejů a maziv pro zemědělské stroje v České republice. Nabízíme širokou škálu produktů pro všechny typy strojů, od traktorů a kombajnů až po sklízecí stroje a postřikovače.


Švestková povidla Jiří Netopil – výroba švestkových povidel

Švestková povidla Jiří Netopil

Švestková povidla Jiří Netopil – výroba švestkových povidel

Vynikající koláče nebo třeba kynuté knedlíky se neobejdou bez skvělých povidel. Poctivá domácí švestková povidla vyrábí firma Švestková povidla Jiří Netopil v Pravčicích. Naše švestková povidla jsou 100 % přírodní produkty, vyrábíme je pouze z plodů švestek bez přídavků cukru a konzervantů. O jejich kvalitě svědčí i to, že se stala vítězem dTestu 3/2016.