API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Výroba, služby: -přestavba vozidel na pohřební vozy -výroba pohřebních vozidel, pohřební limuzíny -přestavby nových vozidel - Mercedes, Fiat, Peugeot, Volkswagen -úpravy vozidel -prodej hřbitovní techniky

Prodej, servis: - motocykly, skútry a čtyřkolky - renovace veteránů Autoservis: - montáž LPG a CNG do automobilů - generálky motorů, renovace, výbrusy - emise. Člen sítě profesionálních autoservisů Q-SERVICE.

Autoservis, autoopravna osobní i nákladní automobily: -všechny mechanické opravy -generální opravy motory a převodovky -opravy spojky, brzdy, nápravy -opravy vozy po havárii -výměny rozvodové řemeny, výfuky aj. -klempířské práce, autoklempíř -vyvaření karoserie -elektrikářské práce, autoelektrikář -pravidelné prohlídky vozidel -výměna ...

Radek Mucha se zaměřuje na prodej nových i použitých náhradních dílů pro automobily a provozuje autoservis.

Prodej - náhradní díly na automobily - pneumatiky Opravy a servis - předepsané servisní prohlídky - opravy klimatizace - běžné opravy - opravy motorů a převodovek - 3D geometrie náprav - montáže tažných zařízení Opravy - osobní automobilypřípravy na STK Pneuservis

Přestavby: -vozidla na LPG. Drobné opravy: -výměna oleje, svíčky, brzdové destičky -montáž couvací senzory. Prodej: -oleje -svíčky -filtry -žárovky -autokosmetika -autodoplňky -střešní nosiče -nosiče lyží, kol. Půjčovna: -autoboxy. Čerpací stanice LPG, -U Vodojemu 1580. Otevírací doba ...

Zbyněk Mareš se zaměřuje na servis automobilů, přípravu na STK, výměnu pneu, opravy klimatizací, čištění interiéru a na výměnu skel.

Autoopravárenství Kopecký, s.r.o. provozuje servis osobních a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů a prodává náhradní díly.

PEVIAUTO s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis a zaměřuje se na prodej a pronájem automobilů.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

Zbyněk Machovec se zaměřuje na kompletní servis a údržbu osobních a užitkových vozidel do 3, 5 t včetně pneuservisu.

Pavel Havlíček provozuje autoservis a pneuservis a zaměřuje se na komplexní služby v oblasti opravy a údržby automobilů.

AUTOSERVIS PELHŘIMOV s. r. o. provádí údržbu a opravy automobilů, karosářské práce, přípravu a zajištění STK, prodává náhradní díly a oleje a provozuje pneuservis.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

Tomáš Nováček provádí opravy a údržbu automobilů, geometrii kol, diagnostiku vozů, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

David Šrámek provozuje autoservis, zaměřuje se na opravy automobilů, přípravu na STK, plnění klimatizací a na odtahovou službu.

KSG servis s.r.o. se zaměřuje na prodej vozidel a provozuje autoservis pro osobní a užitkové automobily.

Lubor Štěpán provozuje autoservis, pneuservis, provádí výměnu autoskel a montáž tažných zařízení.

Autocentrum: - diagnostika vozidel - opravy motorů, brzdových systémů, skel - příprava na STK - pneuservis - odtahová služba - prodej náhradních dílů. Autokosmetické centrum - čištění vozidel -příprava na prodej - a další...