API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autokosmetické centrum: - desinfekce klimatizace - nástřiky spodků proti korozi a hluku - čištění exteriérů, interiérů osobních vozidel - odstranění zápachu - renovace a leštění laků.

Služby: -autolakovna -autoservis. Maloobchod: -prodej barev.

Služby: -opravy motorových vozidel -pneuservis -servis automobilů a malých dodávek všech značek -prodej pneu -lepení autoskel -montáž tažného zařízení -montáž zabezpečovacího zařízení

Společnost Autoslužby Václav Rous je autoopravna, která provádí karosářské práce, ale věnuje se také tuzemské i mezinárodní autodopravě pro oblast Náměšť nad Oslavou a Třebíč.

Měření emisí, emise, provoz autoservisu, provádění diagnostické práce. Prodej náhradní díly, plnění klimatizací. Stanice technické kontroly silničních vozidel pro kategorie vozidel: -Osobních automobilů a autobusů: M1, M2, M3 -nákladních automobilů: N1, N2, N3 -motocyklů: LA, LB, LC, LD, LE -přípojných vozíků, návěsů a přívěsů: O1, ...

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

Autocentrum. Autorizovaný prodej vozů ŠKODA a HYUNDAI. Odtahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

AutoServis Karlík s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel různých značek, dekarbonizaci motorů, chiptuning a čištění DPF filtrů.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Petr Valík se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel.

CENTRUM 13 s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis užitkových osobních vozidel, jejich mytí, údržbu a čištění. Společnost si také poradí s dovozem vozidel ze zahraničí.

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Zdeněk Křížek se zaměřuje na opravy motorových vozidel a provádí geometrii kol. Postará se také o brzy, oleje, klimatizaci a mnoho dalšího.

Autoslužby.cz s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, výměnu kapalin, diagnostiku, opravu motorů a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

Auto HMK s.r.o. se zaměřuje na geometrii kol, renovaci světlometů, servis a doplňování klimatizace, pneuservis, opravy aut a diagnostiku.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

Luboš Prokop provozuje autoservis a pneuservis. Zaměřuje se na mechanické a elektrikářské práce, postará se o výměnu olejů, servisní prohlídky, přezutí pneumatik a mnoho dalšího.

Firma MY-AUTO se zaměřuje zejména na servis vozidel značek BMW, mezi činnosti společnosti se řadí i pneuservis a repas automatických převodovek, diferenciálů a rozvodovek.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.