API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autobazar: - prodej vozidel - výkup vozidel - komisní prodej - dovoz vozidel na zakázku - autoservis - STK, emise.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily -klimatizace -autodiagnostika.

Autoservis, opravy osobních automobilů. Servis a plnění klimatizací. Tuning vozidel. Pneuservis pro osobní vozy.

Autolakovna, autolakýrnictví, lakovna: -lakování osobních automobilů, -autolakýrnické práce, stříkání samostatných dílů i celých automobilů, autodoplňků, motorek -používán materiál od firmy GLASURIT a 3M. Průmyslová zóna Nivnice.

Údržba, oprava, servis: -stavební stroje UNC, UNK, DH -otočné převaděče -osobní automobily: -drobné karosářské práce -generální opravy: -motory benzínové i naftové -převodovky -oprava a seřízení brzd -příprava a přistavení na STK -výměna rozvodů. Oprava stavebních strojů: -generální oprava UNC -oprava: -UNK, ...

Autoservis: -opravy vozidel - příprava na STK, měření emisí - likvidace pojistných událostí v servisu - karosářské práce - autoklimatizace.

Autoservis: -kompletní opravy vozidel -provedení přípravy na STK a zajištění STK i emisí -odvoz vašeho auta.

Servis, opravy automobilů, autoservis: -osobních i užitkových automobilů -náhradní zapůjčení vozidla, -výměna autoskel -náhradní díly -karosářské práce -velké mechanické opravy -nákladní doprava v rámci EU.

Pneuservis. Servis A/C. Pískování skel.

Autoopravna Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - tuzemské, zahraniční automobily - rovnání karosérií, mechanické práce. Prodej: - náhradní díly.

Autobazar. Autoservis. Prodej: - náhradní díly do automobulů. Pneuservis.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -motorová vozidla všech značek. Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly -autopříslušenství: -autosedačky -autopotahy.

Karosárna, autokarosárna. Práce: -karosářské. Veškeré opravy karosérií pro osobní a dodávkové automobily: -vyvařování zkorodovaných dílů (částí) vozidel - autokarosérie -oprava havarovaná vozidla - automobily -rovnací stolice -drobné mechanické opravy. Práce, služby: -lakýrnické, autolakýrnické.

Autoopravna: - servis značky Bosch, opravy elektro, měření emisí, příprava a provedení STK, mechanické opravy - opravy vozidel, servis - diagnostika všech vozidel.

Služby, revize, servis: - přestavby automobilů na plyn (LPG)

Maloobchodní prodej a distribuce: -tažná zařízení společnosti -náhradní díly Autoopravna, pneuservis. Montáž: -klimatizace -autoskla

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění interiérů -autoumývárna, myčka, mytí automobilů.

Autoopravna, autoservis Zajišťujeme provedení: -přípravu na STK a ME -zajišťujeme STK a ME -opravy karosérií -nástřik podvozků a dutin -opravy motorů -seřizování motorů -GO motorů -výměna olejů a filtrů.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Služby: -diagnostika podvozků -oprava podvozků -seřízení geometrie -výměna tlumičů -oprava brzd.

Prodejna ADEKO: -autodíly na české, zahraniční vozy. Rychloservis (autoservis): -STK, geometrie podvozku, čepy -výměna olejů Oprava, SERVIS: -brzdy -spojky -tlumiče -výfuky

Výroba: -vstřikovací trubky do AVIE -předehřívání motorů. Renovace: -náhradní díly pro automobily -pomocné čepy řízení. Oprava, servis: -podvozky, podvozkové části nákladních automobilů do 4 t.AVIA, RENAULT.