AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Dovoz, nákup, zprostředkování, prodej, autobazar: - ojeté automobily domácí, zahraniční - náhradní díly (nové, použité) - ojeté pneumatiky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - automobily, vozy - výměna autoskel (autoskla). Montáž, prodej: - tažná zařízení.

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: -automobilů ŠKODA, VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL, FIAT, PEUGEOT, RENAULT vč.asijských a amerických vozidel. -měření emisí benzínových motorů (vč. LPG) zajištění -příprava vozidel na STK a její zajištění na KLÍČ. -elektroinstalační práce.elektroopravy -přestavba vozidel na plyn, propan butan -testování ...

Čištění interiérů automobilů, ruční mytí aut - ruční mytí aut - čištění interiérů automobilů.

Prodej, maloobchod: - pneumatiky - hliníková ALU kola - autodoplňky - střešní nosiče, boxy.

Společnost Pejas s.r.o. je pneuservis, autopůjčovna s pronájmem obytných vozů. Také provádíme ruční mytí aut. Zaměřujeme se na tuzemskou autodopravu, disponujeme vlastním vozovým parkem.

E-shop, prodej: - plastové a nerezové kryty lemů blatníku (3 povrchy- chrom, černé a příprava na lak) na většinu automobilů - plastové nádstavce prahů). - autodoplňky a tuning.

Pojišťovací a hypoteční makléř - Autopojištění - Životní a úrazové pojištění - Cestovní pojištění - Pojištění majetku a domácnosti - Investice a finanční plánování -Hypoteční úvěry -Spotřebitelské úvěry Provoz Facebookové poradny: www.hypotekyavsekolem.cz www.pojisteniavsekolem.cz www.investiceavsekolem.cz

Společnost Carfresh s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Naši zkušení technici jsou specializovaní na všechny druhy oprav a údržby automobilů a disponují nejmodernějšími technologiemi a vybavením. Mezi naše služby patří generální opravy motoru, výměny brzd, servis klimatizace a mnoho dalšího. Navíc vám nabízíme kompletní servisní ...

Přepravní společnost zajišťuje transport zásilek do zemí EU a Velké Británie nákladními vozidly od 3 do 25 tun. Zajištění spedice. Provozujeme také pneuservis osobních a nákladních vozidel

Prodej náhradních dílů Audi, VW, Seat, Škoda Ekologická likvidace Výkup havarovaných vozidel Vrakoviště Pneuservis Autoservis Autopůjčovna

Činnost: - dovoz a prověření vozidla z Německa - prodej vozů

Prodej - náhradní díly Karosářské práce osobní a dodávková vozidla Laserová geometrie BEISSBARTH - diagnostika řídících jednotek ATAL MULTI - servisní prohlídky - přípravy na STK a emise - nástřik dutin a spodků vozidel přípravkem VALVOLINE TECTYL - mechanické prácemontáž - tažná zařízení - autorizovaný ...

Kompletní servisní práce na osobní vozidla tuzemské a zahraniční výroby včetně dodávkových vozidel. Kompletní pneuservisní služby – montáž a demontáž pneumatik, vyvažování kol pečlivě připravíme a zajistíme provedení STK Vašeho vozidla. Výměna čelních skel, vyřízení pojistných událostí.

Maloobchod, prodej: - PALETY - výkup a prodej - zemědělské stroje, traktory - náhradní díly pro zemědělskou techniku - klínové řemeny - vysokotlaké hadice - ložiska, gufera - řetězy válečkové - výkup a prodej velkoobjemových vaků Big Bag - prodej kontejnery IBC 1000L.

Maloobchod, prodej: - stavebního materiálu - stavebního nářadí - barev a laků - včelařských sklenic a víček. Čerpací stanice - prodej LPG do aut.

Autobazar. Prodej: - ojeté osobní a dodávkové automobily, vozidla, vozy. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy.

Ochrana, zabezpečení aut, vozidel: -značení skel-systém ORCAR -mechanické zabezpečení -elektronická montáž-autoalarm. Montáž: -autodoplňky -autorádia.

Odtahová služba. Autoservis. Půjčovna přívěsů. Likvidace autovraků.

Technické, komunální služby: - údržba místních komunikací, chodníků - údržba veřejné zeleně - údržba veřejného osvětlení - hospodaření v příměstském lese - nakládání s odpady - silniční nákladní doprava - údržba hřbitovů - pohřební služby.

Společnost Autodoprava Kasparek, s.r.o. provádí zemní práce, nákladní dopravu.