AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: - odtahová - havarijní NON -STOP

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost - Kuželna Dobroslavice

Autodílna. Odtahová služba. Opravy: - havarovaná vozidla - autodiagnostika - osobní a dodávková vozidla - servis klimatizací. - tažná zařízení

Rostislav Gebauer provozuje autoservis.

Autoservis a pneuservis. Zajišťujeme opravu osobních automobilů, malých motocyklů a skútrů. Také je u nás možno naplnit a zkontrolovat Vaši klimatizaci.

Autoškola. Školení řidičů referentů. Skupiny AM, A1, A2, A, B.B+E Kondiční jízdy.

Pneuservis. Maloobchod, prodej, opravy: - pneumatiky. Autoservis, autoopravna: - opravy vozů - oprava autoelektriky, autoelektrikářské práce - montáže tažných zařízení, motorů a převodovek - příprava vozů na STK - výměna autoskel - diagnostika - geometrie laser.

Prodej, oprava, servis: - čtyřkolky - elektrické skútry AkuMoto

Autorizované měření emisí dle zákona o ochraně ovzduší č.86/2002 Sb. Autorizovaná (akreditovaná) laboratoř pro kontrolu emisí a imisí. Stanovení: -emise -imise -kontrola ovzduší (ekologie - ochrana ovzduší) -škodliviny -znečištění životního prostředí -koncentrací organických sloučenin v plynech a ovzduší přenosným chromatografem, ...

Pojišťovna. Pojištění právní ochrany: -motorová vozidla -rodina -pracovněprávní spory -řidič motorového vozidla -úrazové -nájemní, vlastnické a sousedské spory. Kombinované pojištění právní ochrany: -podnikatelů -soukromých lékařů -nestátních lékařských praxí a lékáren.

Autorizovaný dealer vozů značky Opel, prodej, leasing, úvěr, servis, karosárna, lakovna: - nové i ojeté vozy. Odtahová služba - tel.: 602 727 152.

Prodej: - autofolie - Carbonové folie. - celopřelepy aut -Reklama Tónování autoskla. Velkoplošný tisk.

Moto Ostrava s.r.o. je autorizovaný prodejce motorek, skútrů a s tím souvisejícího příslušenství včetně oblečení.

FleetService s.r.o. se zaměřuje na servis osobních automobilů, lakýrnické, mechanické a karosářské práce a mytí vozidel.

BestCarServis s.r.o. se zaměřuje na výměnu pneumatik, 3D geometrii, prodej kol, náhradních dílů a alu disků.

Autobazar. Prodej: - ojeté automobily. Komisní prodej. Výkup vozidel za hotové. Ověřování původu vozů. Sjednáváme pojištění, leasingy a úvěry.

Firma T.A.T. PARTS s.r.o. provozuje internetový obchod s autodíly.

Společnost PUCUJ AUTO s.r.o. provozuje eshop s autopříslušenstvím - autokosmetika do interiéru i exteriéru, motokosmetika a další potřeby pro motocyklisty a řidiče automobilových vozů.

Autoškola. Výcvik řidičů: - řidičské oprávnění pro skupiny B (osobní automobil) a B+E (osobní automobil s přívěsem). Referentské školení řidičů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneumatiky: -PIRELLI, KUMHO, YOKOHAMA, SAVA, FULDA, MICHELIN, KLEBER, GOODYEAR, DUNLOP, CEAT, DEBICA, STOMIL, BARUM a jiné. Pneuservis: -osobní auta všech typů, 4x4 -užitková auta. Prodej: -ocelová a litá kola -pneu-nákladní. Služby: -zásilkový obchod-do 24 hodin po celé ČR -myčka ...

Martin Zuštík provozuje autobazar, kde má k prodeji ojeté vozy.