AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, leasing, oprava, servis: - automobily ŠKODA.

PNEUnet.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej pneumatik a plechových disků na vozidla různých značek.

Služby: - prodej nové i ojeté vozy - autobazar

Opravy, servis a úpravy - dieselové motory, podvozky, brzdy - autodiagnostika. Odtahová služba.

Autorádia Novák. Instalace a prodej elektroniky do automobilů - auto hifi, multimédia - antiradary, zabezpečení

Opravy silničních vozidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Autosalón. Prodej: - luxusní automobily značek PORSCHE, Volkswagen, AUDI, BMW, FERRARI, MASERATI, BENTLEY, Mercedes- Benz a další - dovoz vozidel dle Vašich požadavků na objednávku. - výhradní dovozce TECHART pro ČR/SR. Servis: - autorizovaný servis AUDI a Volkswagen.

Společnost poskytuje služby: - odtahová služba - autoservis. Zajištění: - ekologická likvidace vozidel.

Společnost Rada Martin 1224 s.r.o. provozuje odtahovou službu, autoservis a provádí ekologickou likvidaci vozidel.

Půjčovna, prodej: autoboxy, střešní nosiče, nosiče kol a lyží, autostany, lyže. snowboardy. - dovozce značek Skibox a Neubox - prodej značek Hakr, Thule, Neubox, Atera, Hapro - poradenství, montáž, servis

Autopůjčovna AUTO SCHNEIDER se sídlem v Ostravě zajišťuje krátkodobé zapůjčení osobních automobilů i dlouhodobý pronájem. Jedná se o vozy značky Škoda - Fabia, Fabia Combi, Octavia, Rapid, Superb a Roomster. Automobil je možné zapůjčit v časovém rozmezí: - 1-3 dny - 4-6 dnů - 1 týden - 2 týdny - 1 měsíc Ceny jsou přizpůsobeny typu ...

ZALUX Cars s.r.o. provozuje půjčovnu dodávek.

Auto Beránek. Dovoz, prodej: - zánovní, ojeté osobní a užitkové automobily, vozidla z Německa - specializace na vozy Opel, VW, Škoda, BMW, Mercedes-Benz - individuální dovoz vozidel na objednávku - možnost protiúčtu. Servisní služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, oprava, výměna, tónování: -autoskla na všechny typy vozidel. Bezplatná výměna autoskel a vyřízení všech formalit na pojišťovně za Vás. Jaroslav Ohryzek také provozuje allegronákup, kde si můžou klienti zprostředkovaně objednat polské zboží.

Autoservis. Pneuservis. Mytí a čištění (interiéry vozů).

Jaromír Břuska zajišťuje prodej tuning dílů jak pro interiéry, tak i exteriéry aut nejrůznějších značek.

Pneuservis, Autoservis, Servis klimatizace, Autobaterie

Autoservis: - karosářské a mechanické práce - nástřik spodku a dutin - seřízení geometrie kol. 3D Opravy, servis: Pneuservis

Suché čištění interiérů vozidel Ruční mytí s použitím NANO přípravků, vosků Prodej a instalace systémů pro ochranu vozu a dohled nad vozovým parkem - GPS sledování vozidel, elektronická kniha jízd, dohled nad zaměstnanci

Autopůjčovna osobních vozidel s možností krátkodobé i dlouhodobé výpůjčky. Autobazar- dovoz aut z Itálie. Servis osobních vozidel a pneuservis. Ekologická likvidace vozidel. Montáž tažného zařízení.