AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výroba: - plastové výrobky pro automobilový průmysl.

Nabízíme ekologickou likvidaci vozidel v Ostravě a jejím okolí od A až po Z. V rámci naší činnosti také zajišťujeme odtahovou službu. Součástí našich služeb je výkup starého vozidla (popř. vraku vozidla), ekologická likvidace, vyřazení z evidence vozidel, včetně dokladu o ekologické likvidaci vozidla.  Naše služby: - odtah vozidla zdarma - ...

Přepravní společnost SPETRA CZ s.r.o. se zaměřuje na logistiku, vnitrostátní a mezinárodní spedici. Provozujeme nákladní silniční dopravu, k dispozici máme plachtové návěsy, chladírenské vozy s certifikací určené na přepravu potravin, nízkotonážní vozy do 9 tun značek AVIA a IVECO, sklápěcí návěsy a silo vozy i kamionové soupravy značky SCANIA.

Karosářské práce, dodávka a prodej náhradních dílů, lakování, výměna autoskla Autoservis - dodávkové vozy všech značek - generální opravy motorů (hlavy) - diagnostika řídících jednotek - pozáruční prohlídky (výměna olejů, filtrů, ...) - seřízení světlometů - příprava STK a emise - opravy náprav, brzd - zajištění ...

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek. Provádíme všechny mechanické práce a opravy. Samozřejmostí je zajištění technické prohlídky včetně kontroly emisí. Provádíme opravy alternátorů, startérů, výměny autobaterií, pneuservis, diagnostiku (motor, abs, airbag, atd)výměnu autoskel a servis klimatizací. Dále prodej ...

DVCAR provozuje pneuservis, provádí čištění interiérů, mytí vozů, ochrana laku, dále tónování skel, renovace světlometů, desinfekce interiéru a klimatizace ozónem. Také zajišťujeme odtah vozidel.

Vývoj, výroba: - komponenty pro dopravní prostředky - dveře, okna, zavazadlové police a zdvihací plošiny pro osobní vozy, železniční lokomotivy, tramvaje a autobusy.

Nabízíme Vám: - úpravy čtyřtaktních spalovacích motorů cestovních, soutěžních a závodních automobilů - vlastní vývoj, - návrh výměny náplně válců, sacích a výfukových potrubních systémů, - návrh úprav hlav válců (kanály, spalovací prostory, stupeň komprese), - návrh a úpravu/výrobu vačkových hřídelí dle požadované charakteristiky motoru, ...

Pneuservis, servis, oprava, prodej: -protektory -pneumatiky.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé zámečnictví, které se zabývá výrobou a renovací výfuků automobilů, máme pro vás tip. Firma Michal Škarka Zámečnictví se specializuje na opravy a úpravy výfuků pro osobní i závodní auta. Nabízí také vnitřní ochranné rámy do všech značek vozů, které zvyšují bezpečnost a stabilitu vozu. Ať už potřebujete ohnout ...

Internetový obchod, e-shop: - elektronika - dětské pleny

Služby: - autoservis - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - odtahová služba

Pneuservis. Oprava, montáž, prodej: - pneumatiky.

Služby: - finanční poradenství - pojišťovací. Životní pojištění. Pojištění majetku občanů. Povinné ručení. Havarijní pojištění. Cestovní pojištění. Podnikatelské pojištění. Pojištění měst a obcí. Pojištění pro cizince. Sídlo: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nové a použité díly k motocyklům

Bazar: - autorádia - fotoaparáty - elektronika - elektrospotřebiče - hodinky - sportovní vybavení Provozovna: 28.října 102/243 Ostrava - Mariánské Hory tel.: 739 477 773, 603 179 529

Nabízíme rychlý a bezstarostný výkup autovraků a starších vozidel pro ekologickou likvidaci. Protokol o likvidaci vystavíme. Nabídneme nejvyšší reálnou výkupní cenu, v hotovosti zaplatíme a zdarma odvezeme každé auto.

Společnost AM - CAR autobazar, s.r.o. provádí ekologickou likvidaci vozidel.

Autoservis, autoopravna. Opravujeme vozidla všech značek - osobní, dodávkové. Dřívější specializace na vozidla výrobců Daewoo, Chevrolet. Opravy, servisní práce: - mechanické práce - karosářské práce - lakýrnické práce - prohlídka a zajištění STK a emisí. Prodej: - autodíly, náhradní díly na automobily.

Prodej, servis: - prodej a servis nové a zánovní vozy prémiových značek Aston Martin, Bentley, BMW, Corvette, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes Benz, Porsche.

Autosalón. Prodej, autorizovaný prodej: - osobní automobily HONDA - náhradní díly HONDA - autodoplňky, příslušenství. Autobazar. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily, vozy. Autopůjčovna.

Autosalón. Prodej, autorizovaný prodej: - osobní automobily HONDA - náhradní díly HONDA - autodoplňky, příslušenství. Autobazar. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily, vozy. Autopůjčovna.