Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel***: -ubytování -sanatorium -služby. Restaurace. Kavárna. Lázeňská léčba.

Hotel*** v centru lázeňského území na začátku Mlýnské kolonády. Ubytování: -21 dvoulůžkových pokojů -5 třílůžkových pokojů -1 apartmán. Pokoje jsou vybaveny televizorem, příjmem satelitních programů, telefonem s přímou volbou, radiem. Stravování: -restaurace o kapacitě 55 míst -česká i mezinárodní kuchyně -stravování skupin, ...

Hotel****: -ubytování -služby Restaurace. Stylová restaurace. Kavárna. Tanec.

Hotel***: -ubytování ve 116 pokojích -stravování -komplexní lázeňská léčba.

Hotel*** se nachází v podhůří Krušných hor v blízkosti lázeňského trojlístku Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně.Nedaleko je historické město Cheb, klášter Teplá, hrad Loket.Město Ostrov má koupaliště s bazény a tobogánem. Ubytování: -27 pokojů. Pokoje jsou vybaveny: -TV/SAT, telefon, sociální ...

Lázeňský hotel **** - ubytování - lobby bar - bazén - whirpool - sauna. Restaurace - hotelová terasa kapacita 40 hostů.

Cestovní kancelář: -zahraniční zájezdy -tuzemské zájezdy -poznávací zájezdy -pobytové zájezdy -zájezdy na poslední chvíli.

Hotel****: -ubytování -15 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmá, 4-5 přistýlek -vybavení-WC, vana, TV, SAT, WIFI v recepci zdarma -restaurace, bufet, teplá a studená jídla, minibary -nekuřácký hotel, kouření v atriu -trezor na pokoji zdarma -možnost zajištění stravování a lázeňské léčby.

Hotel**: - ubytování - stravování. Hotel GEJZÍR Karlovy Vary Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou se dvěmi dvorci. V hotelu nabízíme ubytování v sedmnácti dvoulůžkových pokojích s možností ...

Hotel****: -ubytování Restaurace. Vinárna.

Hotel - ubytování - 18 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením - 4 apartmány - léčebné procedury.

Hotel: -17 pokojů, 43 osob -koupelna se sprchovým koutem a WC -satelitní TV -lednice -trezor -telefon -parkoviště u hotelu -apartmány -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Komfortní ubytování v Nových Hamrech, 60 lůžek, špičkové služby. Vybavení pokojů hotelu: wi-fi internet, TV-sat, přistýlka, koupelny se sprchovými kouty, podzemní garážové parkování. Restaurace. Penzion.

Výroba, distribuce: - doplňky stravy