Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel: - ubytování - stravování - relaxační a wellness procedury

Hotel***: -ubytování (32 pokojů) -wellness centrum -restaurace, bar a konferenční sál.

Penzion Hála: -celoroční ubytování v penzionu s kapacitou 8 osob -pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením a TV.

Lázeňský dům TOSCA: -léčebné, wellnes pobyty -hotelové ubytování -lázeňské procedury -masáže.

Lázeňský dům MERCUR: -relaxačně - rehabilitační pobyty.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Rodinný penzion a restaurace: -ubytování -stravování -sklepní vinárna -stylová restaurace -svatby, školení.

Uprostřed Jitřního parku v samém srdci Františkových Lázní. Tradiční specialista na lázeňskou léčebnou kúru již od roku 1878. Moderní balneoprovoz se všemi službami pod jednou střechou. Využívání výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Člen sdružení akreditovaných lázeňských organizací Medispa a držitel certifikátu kvality ISO. V ...

Královská vila města Františkovy Lázně, oblíbené místo setkání elegantní prvorepublikové společnosti, dnes moderní lázeňský hotel propojený s Aquaforem – největším a nejkrásnějším akvaparkem českých lázní a balneoprovozem Císařské lázně. Specialista na tradiční lázeňskou léčebnou kúru. Léčebně-rehabilitační oddělení se všemi službami pod ...

Provozování cestovní kanceláře. Prodej: - letecké a autobusové zájezdy: - pobytové, poznávací - Španělsko, Itálie, Německo, Francie, Maroko, Holandsko. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Cestovní agentura. Zprostředkování - prodej: - letecké a autobusové zájezdy - pobytové, poznávací. Průvodcovská činnost.

Provozování cestovní agentury. Zprostředkování ubytování v lokalitě Karlovy Vary, lázeňské pobyty především pro klientelu z Ruska. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Hotel: -ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích s telefonem, TV se satelitem, chladničkou, trezorem a sociálním zařízením.

Hotel - 2 apartmány - 7 dvoulůžkových pokojů - parkování v uzavřeném prostoru - hotelový barvybavení pokojů - přijímač - sociální zařízení sprcha nebo vana - WI - FI

Hotel: -ubytování -k dispozici je 20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -stravování -možnost parkování.

Hostinská činnost: - restaurace - kapacita 40 osob: - nekuřácký salonek pro 30 osob - letní zahrádka s kapacitou 30 míst. Možnost zajištění soukromých rodinných oslav, svatby. Ubytování v klidné části města Aš, ve dvoulůžkových i vícelůžkových pokojích - sociální zařízení, kuchyňka s ledničkou po 4 pokoje společné.

Provozování cestovní kanceláře: - pobytové zájezdy - poznávací zájezdy - ozdravné pobyty, lázeňské pobyty - tuzemské zájezdy - cyklistické zájezdy - adventní zájezdy - víkendové koupání u moře - zájezdy na divadelní představení a muzikály. Autobusová doprava.