Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Ubytování: - penzion Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. května 24

Hotel**** -ubytování -restaurace -kavárna -lobby bar -swimming pool -fitness centrum -konferenční místnosti -kryté garáže.

Ubytování v soukromí uprostřed lázeňského trojúhelníku. Penzion: - 7 dvoulůžkových pokojů. Vybavení pokojů: - televizor, wifi, ručníky, osuška, lednice.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Penzion. Hostinská činnost. Ubytování se snídani. Restaurace. Sportovní vyžití v okolí.

Ubytování -kapacita 32 lůžek - 2 x 3-lůžkový apartmán - 4 x 4-lůžkový apartmán - 2 x 5-lůžkový apartmán - kuchyňka, wc a sprcha v každém apartmánu moderní komfortně vybavené apartmány s TV, Wi-fi zdarma - společenská místnost s TV a seminární technikou, dětský koutek, pinčes, šipky - sauna - lyžárna s vyhříváním ...

Rodinný penzion: -ubytování ve 2 -4 lůžkových pokojích -celková kapacita 40 lůžek -v každém pokoji kuchyňka -snídaně -parkoviště -společenská místnost s kachlovými kamny -TV/SAT -internet -jídelna -lyžárna -kolárna.

Hotel - 28 pokojů kategorie Comfort - 5 pokojů kategorie Lux - 2 pokoje kategorie Apartments - 1 pokoj kategorie Presidential Apartment Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, televizorem se satelitním příjmem, rádiem, minibarem, trezorem, ...

Hotel **** -kapacita 25 pokojů -2 jednolůžkové pokoje -13 dvoulůžkových pokojů STANDART -5 dvoulůžkových pokojů COMFORT -4 APARTMÁ -1 SUITE PRESIDENT léčebné proceduryvybavení pokojů -koupelny se sprchovým koutem nebo vanou a doplňky -telefon s přímou volbou -televizor se satelitním příjmem -radio -minibar ...

Penzion - kapacita 25 lůžek - snídaně - parkování - venkovní posezení gril, možnost opékání. Zajištění služby golfových trenérů, rezervaci hracích časů, rezervace tenisového kurtu nedaleko penzionu. Výlety mikrobusem. Masérské, kosmetické, pedikérské služby.

Cestovní kancelář. Cestovní agentura. Pobytové, poznávací zájezdy. Zahraniční i tuzemské zájezdy. Lázeňské pobyty. Prodej letenek. Pojištění zájezdů. Výhodná nabídka zájezdů pro seniory. Autobusové zájezdy.

Hotel: -ubytování (9 luxusních apartmánů) -snídaně. Vybavení apartmánů: - ložnice - obývací pokoj - kuchyně - koupelna - toaleta. V blízkosti je možnost sportovního využití: - golf - bazén - solná jeskyně - lanové centrum - lyžování - tenis.

Ubytování. Hotel má 69 moderně zařízených dvoulůžkových pokojů se sprchou a WC, telefonem s přímou provolbou, televizí se satelitními programy, vysoušečem vlasů a trezorem (za poplatek). V hotelu jsou dvě restaurace a v 6. patře chlouba hotelu - zasklená vyhlídková vinárna a kavárna s otevřenou terasou s nádherným panoramatickým pohledem na ...

Hotel: -ubytování - dvou, tří lůžkové pokoje - na pokojích televizor, rádio, koupelna, WC Restaurace s terasou: -zvěřinové a rybí speciality. Kavárna. V blízkostí hotelu je lyžařský areál, tratě na běžky.

Hotel: - 86 pokojů - ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích, apartmánech - stravování - lázeňská péče - solná jeskyně - wifi - parkoviště u hotelu zdarma - v hotelu je kadeřnictví, kosmetika a pedikůra - pořádání seminářů, školení, svateb, oslav.

Hotel: -ubytování -stravování. Kapacita pětipodlažní budovy s výtahem je 360 lůžek. Pokoje jsou vybaveny televizorem, satelitem, chladničkou, telefonem a sociálním zařízením. Součástí hotelu je fitness a tělocvična.

Horská chata: Ubytování v soukromí Kapacita 30 míst. Vhodné i pro kolektivy. Pronájem pokojů: - 2x 4-lůžkový pokoj - 1x 2-lůžkový pokoj - noclehárna pro 20 osob. Na pokoji umyvadlo. Koupelna a WC společné na patře. Společenská místnost s kuchyní. Internet. Restaurace 100 m. Levné ubytování: - cena v zimě od 250, - Kč/osoba/noc - ...