Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion U Školy poskytuje celoroční ubytování: - 3x 2-3 lůžkový pokoj - 1x apartmán s kuchyňkou - wifi, TV, SAT - parkoviště. Sportovní vyžití: - lyžování - turistika.

Hotel*** Pohoda - kapacita 60 lůžek s možností přistýlek - TV, sociální zařízení, sprchové kouty, telefon - restaurace - školící místnost pro 60 osob - parkoviště u hotelu - zvířata povolena - sauna - šipky, kulečník.

Ubytování: - penzion - kapacita 50 lůžek - 8 x 4 lůžkový pokoj - 4 x 3 lůžkový pokoj - samostatné apartmá 6 lůžek - dvě samostatné jídelny pro ubytované - restaurace - salonek - wifi.

Apartmány Kolb - celoroční ubytování v soukromí - penzion. Složení pokojů: - 4 x apartmán - po 3, 4, 5 a 6 lůžkách - TV, SAT - Wi-Fi.

Penzion Lipůvka nabízí ubytování - 9 pokojů s 2 apartmány (kapacita do 24 osob).

Turistická ubytovna Ošíkov - 2 velké a 2 malé pokoje-kapacita 20 míst - každý pokoj má vlastní koupelnu a sociální zařízení - možnost grilování - malý bazén pro děti - v blízkosti lyžařský svah s vlekem, bežkařské trasy, cyklistické a turistické trasy.

Horská chata Eliška nabízí - 5 apartmánů - každý apartmán má vlastní WC s koupelnou, vybavenou kuchyňku, TV.

Josef Kostka poskytuje ubytování v soukromí: -kapacita 13 lůžek a 2 přistýlky -společné sociální zařízení na chodbě -společenská místnost s TV -vybavená kuchyňka -terasa -krbové posezení -garáže pro 3 automobily.

Hotel Václavov s.r.o. je společnost, která vlastní byty a pokoje k dočasnému bydlení. Pronajímá v: Uničov a okolí, Václavov u Oskavy, Oskava, Šumperk, Šternberk a další

Pension v Jeseníku nabízí ubytování: -kapacita 14 lůžek -pět dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -společenská místnost s barem a televizí se satelitem -pokoje jsou moderně vybaveny samostatným sociálním zařízením a balkonem.

Penzion a pizzeria VANESSA: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové-čtyřlůžkové pokoje, vlastní koupelna. Pohostinství: -pizzeria - restaurace.

Penzion Šindel - ubytování - dvou, čtyř a pětilůžkové pokoje - na pokojích sprchový kout, umyvadlo, WC - každý pokoj ma vlastní chladničku. Společné prostory - TV, kulečník, jídelna, možnost použití varné konvice. Posezení na zahradě, ohniště. WIFI - bezdrátový internet - zdarma.

Penzion Richard poskytuje ubytování: - kapacita 25 - 35 lůžek - apartmány, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Společná jídelna. Bar. Venkovní posezení. Venkovní gril a udírna. Společenský salónek (akce, svatby, semináře, porady). Sauna, tělocvična, fitness centrum. ...

VESELÉ LÁZNĚ, spol. s.r.o. provozuje klidný rodinný penzion. - celoroční pobyt - kapacita 5 pokojů (22 lůžek) - parkoviště zdarma u penzionu - stylová restaurace - terasa, gril, hudba - TV, koupelna, wi-fi.

Chata Orbea: - ubytování - chata - malebné Jeseníky.

Ubytování v soukromí poskytuje Bc. Martin Hojgr.

Hotel U Gladišů poskytuje: - ubytování - pohostinství

Penzion Zámeček: - penzion v malebném podhůří Jeseníků - kapacita 23 osob - pokoje-3 čtyřlůžkové, 2 třílůžkové, 2 dvoulůžkové, 1 jednolůžkový - sociální zařízení na chodbách - výborná domácí kuchyně - nocleh s plnou penzí od 550, -Kč/osoba.

BEST Hotel Garni**: - kapacita 63 lůžek, 32 pokojů. - všechny pokoje vybaveny WC, sprchou a televizí.

Hotel Park: - kapacita 66 lůžek - komfortní ubytování - dvou a třílůžkové pokoje i kompletně zařízené apartmány - krytý bazén a finská sauna a restaurace až pro 80 návštěvníků s venkovní terasou - v těsné blízkosti hotelu najdete hřiště pro tenis a volejbal, tělocvičnu i bowling.

Pension Javor - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 30 lůžek, možnost přistýlky - společné sociální zařízení - 2 pokoje mají vlastní sociální zařízení. - restaurace

Penzion Vera: - penzion s celoročním ubytováním - 2x třílůžkový apartmán -1x čtyřlůžkový apartmán. Společná kuchyně, společenská místnost.