Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Hotel Dlouhé Stráně, s.r.o. poskytuje ubytování: - provoz celoročně - kapacita 650 lůžek, pokojů 300 - restaurace - kavárna - vinárna - velký sál - wellness - bowling - recepce nonstop.

Penzion Švihák lázeňský poskytuje ubytování: - 8 pokojů, 31 lůžek - 2x kuchyňka - WiFi v celém objektu zdarma - velká zahrada s altánkem, grilem - skluzavky, houpačky, prolézačky, pískoviště - dětský koutek, fotbálek, Wii - dětské postýlky, židličky a další vybavení pro nejmenší - lyžárna, kolárna

Ing. Jaromír Vavrouch pronajímá chalupu na Malé Morávce v Jeseníkách. Také se specializuje na účetnictví: - zpracování účetnictví - daňová evidence

Hotel COLCHI s.r.o.je příjemný hotel v mysliveckém stylu s celoročním ubytováním o kapacitě 27-30 osob v jedno a dvoulůžkových pokojích za zajímavé ceny v malebné lokalitě Litovelského pomoraví Vhodný jak pro obchodní manažery, tak pro rodiny s dětmi nebo milovníky cyklistiky či školní výlety. Restaurace: - kuchyň se zaměřením na zvěřinová ...

Business hotel **** - 30 pokojů (54 lůžek) - 6 x jednolůžkový pokoj - 19x dvoulůžkový pokoj - 1 x dvoulůžkový pokoj pro invalidy - 4 x suite - restaurace s kapacitou 24 míst - salonek Alley - kapacita cca 45 osob - salonek Business - kapacita cca 15 osob - relax centrum (malé fitness, sauna, parní ...

Ubytování v Hotelu ELEGANCE - 15 pokojů - ubytování až pro 40 osob. Pokoje: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové, apartmány a bezbariérový pokoj pro invalidy.

Bc. Eliška Stojánková poskytuje ubytování - velký a malý apartmán 4 a 2 lůžka - vlastní kuchyň i sociální zařízení - samostatný vchod - parkování před domem - úschovna lyží - prodej drobných upomínkových předmětů - nekuřácké prostředí - možnost ubytovat domácí zvíře

Penzion Koral nabízí ubytování: - penzion v klidném prostředí - samostatné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové - součástí pokojů je koupelna, WC, TV.

Ubytování v penzionu Černý Havran: Kapacita: - 8 lůžek, 3/2, 2/1 - wifi, sprcha, wc, TV.

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Penzion U Třebůvky poskytuje ubytování v penzionu -kapacita cca 20 osob -pokoje 8/2 a 4/1 s vlastním sociálním zařízením, TV+SAT, telefon -vybavená kuchyňka k individuální přípravě pokrmů -restaurace pouze pro snídaně -bar.

Solná jeskyně zabezpečuje služby: -léčebná solná jeskyně a wellness studio -služby v dopravě -správa a údržba nemovitostí - realitní činnost -ubytovací služby -činnost technických poradců v oblasti energetiky -činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Ubytování Mlýn zajišťuje celoroční ubytování: - 4 zrekonstruované apartmány o celkové kapacitě 17 míst se sociálním zařízením - 2 chatky každá pro 4 osoby - 2 přívěsy každý pro 4 osoby - autokemp - možnost stravování v hotelu naproti kempu.

SKI PROSPORT s.r.o. je lyžařský areál zajišťující ubytování: - horská chata Sokolka.

Penzion Iluze zajišťuje ubytování: - penzion - 17 lůžek - TV, 1 apartmán.

Penzion Windy posktuje ubytování: - 2 - 4 lůžkové pokoje s koupelnou Sportovní vyžití: - turistika - cykloturistika - výlety autem i na kole - letní, zimní sporty - bowling - 2x lanová dráha - udržované běžecké trasy - přechod do Polska.

Čestmír Loupanec poskytuje ubytování v penzionu U Loupanců.

Penzion a restaurace Rotunda je penzion nabízející: -na všech pokojích umyvadlo, sprcha, WC, kuchyňka, lednice, kávovar, TV + SAT -cena ubytování 300-350 Kč osoba/noc -parkování ve dvoře.

Penzion Zlatý potok nabízí ubytování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje -vybavená kuchyně, jídelna s barem a krbem -společenská místnost s biliardem -kamenná vinárna -parkování v uzavřeném areálu.

Penzion Sport: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 78 lůžek: - pokoje 16/2-5 s umyvadlem, 5/2 s WC a sprchou, TV, 3 apartmány-koupelna, vana, WC, kuchyň, jídelna, lednice. Celodenní stravování.

Penzion, ubytování pro rodinnou rekreaci s možností turistiky a cykloturistiky. Ubytování se snídaní, s polopenzí. Vl.sociální zařízení, parkoviště.

Penzion Gól umožňuje ubytování: - kapacita 50 lůžek - parkoviště u objektu - pes povolen.

Penzionek je penzion s celoročním ubytováním: Složení pokojů: - 2-3 lůžkové pokoje - možnost přistýlky - wifi, TV, kuchyňka. Pohostinství: -restaurace, bar.