Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Pavel Vaverčák poskytuje ubytování v roubené chalupě.

Ubytování: -čtyřhvězdičkový hotel a levnější okál -u hotelu vlastní záchytné parkoviště -vhodné na pořádání oslavy, večírky, svatby, svatba, ozdravné pobyty pro školy nebo pro firemní akce. HOTEL: -zrekonstruované komfortní ubytování ve stylu 30-tých let -kapacita cca 9O osob -dvou a třílůžkové pokoje (vlastní WC, sprchový kout a ...

Penzion U Gladišů má: - kapacit: 20 lůžek třílůžkové pokoje s možností přistýlky - apartmány kapacita 4 a 5 osob - restaurace s minutkovou kuchyní, nekuřácká jídelna - připojení k internetu

SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Slunný dvůr s.r.o. poskytuje ubytování v hotelu v výhledem na panorama Hrubého Jeseníku: - pětipodlažní hotel disponuje celkem 18 nadstandardně vybavenými jednolůžkovými až třílůžkovými pokoji a apartmány, - vlastní koupelna se sprchovým koutem, televizi, moderní nábytek a bezdrátovou síť Wi-Fi.

Teplo Přerov provozuje zimní stadion. Služby: - rehabilitace, - sauna, - restaurace, Ubytování: - hotelového typu.

Hotel Zimní stadion - Přerov. Služby, ubytování: - čtyřlůžkové pokoje - kapacita hotelu je 44 lůžek - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV, chladnička, wifi - možnost využití relax centra - sauna, whirlpool, posilovna - další sportovní vyžití - zimní stadion, sportovní hala.

Penzion Horák poskytuje: - ubytování v soukromí - kapacita 10 osob a 2 přistýlky - společná kuchyň s plným vybavením - na každém pokoji TV, SAT a WIFI

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.

Apartmány Loučná nad Desnou poskytují ubytování.

Hotel Koruna nabízí ubytování: - 63 lůžek - wi-fi - televize, konvice - koupelna - od 650 kč včetně snídaně.

Ubytování U bílého vlka nabízí 4 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, restaurace.

Rodinný hotel Hotel U Lázní poskytuje ubytování. V objektu je restaurace.

Horská chaloupka poskytuje ubytování v malebném prostředí v Bělé pod Pradědem.

Chalupa Adolfovice poskytuje ubytování ve dvou apartmánech: - Apartmán Mlynářský a Apartmán Selský, ke kterým spolunáleží dva dvoulůžkové pokoje. V chalupě se nachází celkem 5 ložnic, 2 kuchyně, 2 obývací pokoje, 3 WC a 2 koupelny.

Horský hotel Sněženka umožňuje ubytování: - kapacita 62 osob - pokoje se sociálním zařízením a TV (2/4, 4/3, 13/2 lůžkový pokoj) - mezonetové pokoje (1/5, 1/7) - chata (8 lůžek, 2x přistýlka, 2x ložnice, kuchyňka).

Ubytování v Pensionu ANNA: - pokoje s WC a sprchou, cena od 250 Kč /osoba /noc - děti do 12 let za 200 Kč/noc - apartmány s kuchyňkou, WC a sprchou, cena od 280 Kč/osoba/noc -děti do 12 let za 230 Kč/noc Vybavení: - sauna s ochlazovacím bazénkem - venkovní bazén 4 x 6 m -krytá terasa, možnost posezení u ohniště - společenská ...

Minihotel UNO poskytuje ubytování v rodinném penzionu, který poskytuje: - kompletně zařízené bytové jednotky (1+1-aprtmán, 1+kk-studio) - kapacita 4 byty-8 lůžek a možnost 3 přistýlky - snídaně na pokoj, telefonní a faxové služby.

Restaurace a penzion GARNET má: - kapacita pokojů 22 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - malý apartmán 5 lůžek - velký apartmán 5 lůžek - snídaňové menu na objednávku - zvířata povolena - parkování u objektu (el. střeženo) Restaurace: - gurmánské rauty - svatby - promoce - firemní posezení.

Restaurace a Penzion Marek poskytuje: - ubytování - pořádání oslav, svateb.

Vladan Stebel provozuje restauraci a penzion U Strhaného klempíře.

Kraličák, s.r.o. provozuje lyžařský areál Králičák a ubytování v penzionu Kraličák. Areál: - Staré Město 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Restaurace penzion U Zámku Brněnka: -penzion s celoročním ubytováním. -jednolůžkové - čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na chodbě Rekreační areál: -12x čtyřlůžková chatka. Restaurace - 80 míst.