Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Penzion, pension, ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů a jeden třílůžkový -součástí každého pokoje je sociální zařízení -pokoje jsou nekuřácké -v přízemí se nachází jídelna s barem -pod areálem penzionu se nachází kvelbený sklípek, ve kterém provádíme degustace vín -ve sklípku můžete využít také taneční parket, krb, je zde také ...

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.

Pavel Karlík provozuje vinařství a penzion. Zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních vín.

Výroba, prodej: -víno, vína. -výroba a prodej vín -vinařství -vinný sklep -degustace -ubytování Penzion U Lípy pro 12 os.

Stanislav Valášek provozuje penzion s dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji.

Výzkumná vinařská stanice. Šlechtění vinné révy. Vinný sklep se nachází 15 metrů od penzionu. Kapacita posezení je 46 míst Degustace sudových mladých vín, degustace archivních vín, posezení u cimbálu, nebo harmoniky. Občerstvení Vám zajistíme buď formou teplých večeří nebo rautu. Ubytování, penzion, pension. Kapacita 25 lůžek: -1x4 ...

Víno Štěpánek s.r.o. poskytuje ubytování, provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy jakostních vín.

Mgr. Pavla Kopečná Hrušková provozuje penzion na jižní Moravě s možností degustací vín.

Služby: - restaurace - penzion. Vinařství U Šťastných.

Ing. Petr Chaloupka provozuje penzion ve vinařské oblasti s venkovním posezením a bazéném.

-Občerstvení -Ochutnávka vína -Prodej vína -Doplňkové služby -Ubytování

Vinařství. Celoroční ubytování. Posezení ve vinných sklípcích s degustací pro kolektivy, zájezdy na objednávku.

Penzion Šohaj Penzion je v provozu celoročně. Ubytování ve třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. K dispozici je plně zařízená kuchyň. Pro vyznavače cykloturistiky jsme zřídili úschovnu kol, s možností servisu.

Rodinné penziony - ubytování, pension: -dvou, tří, čtyř lůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení, TV + satelit -celková kapacita 53 ubytovacích míst (lůžek). Vybavení: -bar, letní terasa, vlastní uzavřené parkoviště, úschovna kol -zahrada s posezením u krbu. Vinný sklep, sklípek: -posezení, degustace, ochutnávka vína, víno -pravá ...

Ubytování: -2 x 6 lůžkový -5 x 4 lůžkové -1 x 3 apartmány -1 x 2 lůžkový pokoj. Stravování: -snídaně -restaurace v okolí. Vinný sklípek. Cykloturistika.

komfortní ubytování pro náročné hosty v luxusně vybavených apartmánech s ložnicí pro 2 osoby, vlastní sprchou, WC a kuchyní.

Penzion, pension. Ubytování: -kapacita 19 lůžek -5x dvoulůžkový pokoj -3x třílůžkový pokoj (možnost přistýlky) -všechny pokoje vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) -TV+DVD-domácí kino, rádio -MINI BAR na pokoji -snídaně -společenská místnost s krbem-19 osob -konferenční místnost -firemní školení -úschovna jídní kola, ...

Výroba, prodej víno, vína, vín: -přívlastková, slámová -ocenění -bílá, červená. 30.000 lahví ročně. Degustace řízené. Vinný sklep s ubytováním se nachází v areálu vinných sklepů s názvem NECHORY. Ubytování: -20 lůžek -6x dvojlůžkový -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením s WC, sprchou, ...