Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Ubytování - dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje mají vlastní sociální zařízení - úschovna kol.

Sklípek s možností pořádání: -školení, semináře, prezentace, firemní akce, rodinné akce ( svatby, narozeniny, promoce), zájezdy. Řízené degustace. Ubytování přímo sklípkem. Celkem 13 dvou až třílůžkových pokojů na 2. patrech s možností přistýlky.

Výroba, prodej vína. Provoz vinného sklepa Pod Dubňansků horů. Ubytování, řízené degustace.

Přerušena činnost. Ubytování, penzion, pension, ubytovna: celkem 58 lůžek -2-4 lůžkové pokoje, WC, sprcha.

Bronislav Výmola se zaměřuje na výrobu a prodej vín, poskytuje ubytování ve vinařství a provozuje obchod se smíšenými potravinami.

Ubytování Vila. Prostorná hala a velký dvoulůžkový pokoj s kuchyní, samostatným WC a koupelnou se sprchou a umyvadlem. Z kuchyně je vstup na terasu s pergolou v zahradě vily. Na zahradě je bazén 3, 5 x 7, 5 m. V kuchyni je stůl s lavicí, kuchyňská linka se sporákem. Součástí kuchyně je kuchyňské vybavení, jako sklenice, hrníčky, hrnce, ...

Penzion, ubytování: -komfortní nové vybavení -vlastní hlídané parkoviště -barevná LCD televize -telefon -WI-FI + pevné připojení na internet -vlastní sociální zařízení -lednice, bar na pokoji -2x 1lůžkový pokoj – možnost 1 x přistýlka -1x 2lůžkový pokoj – možnost 1x přistýlka -1x 2lůžkový pokoj -1x 3lůžkový pokoj – možnost 1x ...

Ubytování, penzion v Podhůří Bílých Karpat: -2 sedmilůžkové pokoje -1 třílůžkov pokoj -2 dvojlůžkové pokoje -kompletně vybavená kuchyně -jídelna -společenská místnost. V areálu k dispozici hřiště, bazen v rekonstrukci.

Rodinný dům - kapacita 4 - 6 osob - ložnice, menší pokoj, kuchyň a velká společenská místnost s krbovými kamny.

Ubytování, penzion: -9x čtyřlůžkové pokoje s přistýlkami -kvalitní ubytování pro 36–45 hostů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní sociální zařízení (sprchový kout a umyvadlo, oddělené WC), kromě základního inventáře jsou pokoje vybaveny plazmovou televizí, 26 programů, připojení na internet. Konferenční místnost až pro 30 osob je vhodná k ...

Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Všechny standardně vybaveny sociálním zařízením se sprchou a WC, klimatizací, TV a připojením k internetu WI-FI. K dispozici je rovněž společenská místnost s lednicí, rychlovarnou konvicí a minibarem.