Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Běla nabízí ubytování, kapacita 35 lůžek. K dispozici restaurace.

Rejvízský penzion U Mlýna s.r.o. nabízí penzion.

Horský penzion Filipovice pod Pradědem nabízí ubytování, restaurace, wellnes, venkovní bazén.

Ing. Lubomír Žmolík nabízí ubytování v apartmánech. Apartmány Domeček, Petra, Věra, Andělka, Helga.

Areál Stará střelnice: - umístění v bezprostřední blízkosti lázní v Teplicích nad Bečvou. V areálu se nachází: - penzion - restaurace - sport club - víceúčelový sál (200 osob). Ubytování: - penzion Franz Josef. Tenisový klub, tenisové kurty. Svatby & oslavy.

Penzion a restaurant Bobrovník poskytuje ubytování v penzionu. V klidné turisticky oblíbené osadě Bobrovník si užijete celoroční komfortní ubytování včetně stylové restaurace s vinotékou. Ubytování, penzion, pension: - 9 pokojů, 1x apartmán - kapacita 25 osob - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem a Wi-Fi ...

Havlíčkovi poskytují ubytování v apartmánech v malebném městečku Petříkov. V okolí jsou ideální podmínky pro lyžování.

Penzion U Sklenářů: - apartmány - pokoje pro studenty - pokoje pro pracující - pokoje pro svatební hosty.

V prostorách pivovaru se nachází Penzion a pivnice VARNA - penzion s restaurací a letní zahrádkou. Zajišťujeme: - minutková kuchyně i denní menu, grilované speciality - pořádání oslav - svatby, promoce, firemní akce.

Penzion Trámky: - ubytování - pokoje s vlastní koupelnou, kabelovou TV, připojením k internetu WIFI - restaurace, pizzerie.

Moto Penzion U Řízků provozuje restauraci a ubytování v Jeseníkách.

Penzion a restaurace Alberta: - 1, 2 lůžkové pokoje, apartmán - restaurace s celodenním stravováním - možnost pořádání svatby - nekuřácká solná krčma ve dvoře - wi-fi připojení.

Pension a restaurant CARUSO má v nabídce: - tuzemské i zahraniční speciality - grilování. Ubytování: - penzion - kapacita 30 míst - hlídané parkoviště.

Penzion Na mlýně poskytuje ubytovací služby, penzion, pokoje se sociálním zařízením.

Rodinný Penzion na Vršku Vás okouzlí jedinečným výhledem a hřejivou atmosférou. Plně vybavené krásné apartmány o kapacitě 6-ti osob.

Penzion pod Šerákem je penzion s celoročním ubytováním: -dvouložnicové rodinné apartmány -dvoulůžkové pokoje s balkonem. Restaurace, bar, wellness

Společnost PROFI, spol. s r.o. zajišťuje provoz lyžařského areálu Skiland Ostružná a Penzionu ZVONIČKA Pec pod Sněžkou.

Horské apartmány Racek poskytují ubytování v apartmánech v horském středisku Ramzová.

Sport-Grill Petříkov poskytuje celoroční ubytování: - kapacita 35-40 lůžek - dvě budovy (2x10 pokojů) - pokoje 2, 4, 5, 6 lůžkové - sprchy a WC na patře - v každé budově je společenská místnost - restaurace - velké parkoviště - půjčovna lyží - wi-fi připojení

Penzion Haltmar - Apartmány Haltmar - ubytování pro 20 osob ve 4 lůžkových pokojích - u penzionu horské minikáry, sněhové čluny, vleky, běžkařské trasy

Penzion a restaurace Gloria: - restaurace - denní menu - ubytování hotelového typu - wifi, tv, přistýlka

Restaurace FOJTSTVÍ je příjemná rodinná restaurace s českou kuchyní v krásném historickém objektu a kapacitou pro 55 osob. Interiér se vyznačuje klenutými stropy a k venkovnímu posezení přímo láká zastřešená pavlač s krásným výhledem do rozlehlé zahrady. V létě také můžete využít venkovní zahrádky a posezení. Pochutnáte si na tradiční české ...

Ubytování, prostorné rodinné apartmány, jídelna s dětským koutkem, snídaně formou bufetu.