Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Kupků: - 1 x 1-lůžkový pokoj, 2 x 2-lůžkový pokoj - 2 x 3-lůžkový pokoj - 2 x 5-lůžkový pokoj - turistická ubytovna - 1 x 22 lůžek. Celková kapacita 43 lůžek (autobus). Vybavení: kuchyňky, sociální zařízení + sprchy.

Penzion Přerovka poskytuje ubytování: - 45 míst - sociální zařízení společné na patře - vlastní kuchyň s jídelnou a společenskou místností.

Restaurace a penzion Formanka. Ubytování: -penzion -provoz celoročně -pokoje 7 -kapacita 24 míst -na pokojích WC a sprchový kout, tv, wifi Restaurace, vinárna: -kapacita 70 míst -bowling -možnost pořádat rauty, oslavy atd.

Penzion u Antoníčka je rodinný penzion: - kapacita 11 lůžek na šesti pokojích se sociálním zařízením a klimatizací - možnost snídaně formou bufetového stolu.

Ubytování v soukromí: -rodinný domek -samostatný apratmán-5 lůžek s možností 2 přistýlky -cena 200, -Kč osoba/den -stání pro auto.

Pepova bouda s.r.o. nabízí: -penzion hotelového typu s celoročním ubytováním: -kapacita 50 lůžek ve 14 pokojích. Restaurace s barem a dětským koutkem.

Rekreační středisko Teslana provozuje penzion: - nabídka ubytování ve 3 až 5 lůžkových pokojích s možností využití vybavené kuchyňky - celková ubytovací kapacita je 18-23 osob - v areálu penzionu je zatravněná plocha s volejbalovým hřištěm.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.

Penzion U Jelínka Vám zařídí ubytování: - celková kapacita 16 lůžek - na všech pokojích sociální zařízení, TV+SAT, připojení k internetu - zvířata povolena. Restaurace: - kapacita 126 míst - venkovní zahrádka - vlastní parkoviště.

Penzion - 2 a 3 lůžkové pokoje - sociální zařízení - TV - přípojka na internet - parkování před domem - cyklostezky - turistika. Restaurace.

Pension SPORT poskytuje ubytování: - rodinný penzion ve stylu alpských staveb - celoroční provoz - vlastní rehabilitační zařízení - jídelna, která slouží i jako kulturní místnost s televizí a satelitem. Rehabilitace.

Josef Bár zajišťuje ubytování v soukromí - 2 apartmány/8 - 10 lůžek

-Poskytování technických služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ubytování: - 27 lůžek - 200 - 250 Kč/noc.

Penzion Pohoda poskytuje ubytování: - penzion - 50 lůžek (8/2, 4/3, 4/4, 2/3) - na pokojích sociální zařízení, televize - parkoviště pro osobní automobily - wi-fi.

ReRestaurace a Penzion Pod javorem poskytuje pohostinské a ubytovací služby. Restaurace: - kapacita 50 míst - letní terasa pro 35 osob - bowling - pizzerie. Ubytování: - penzion - apartmán 2+2 - 450 Kč/noc.

Ubytování: -horský penzion -pokoje 2-4 lůžkové s umyvadlem a teplou vodou -sociální zařízení je na patře -3 apartmány s vlastním sociálním zařízením a televizí -celková kapacita 70 lůžek -restaurace s terasou, barem a krbem -ohniště s posezením -stolní tenis, hřiště na volejbal, venkovní bazén -parkoviště u penzionu ...

Rodinný penzion Pod hájem zajišťuje: -celoroční ubytování -kapacita 21 lůžek -cena lůžka od 300, -Kč -restaurace s terasou 60 míst -vinárna - 40 míst -možnost pořádat oslavy, rauty, narozeniny, večírky atd.

Realitní služby. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - vypracování veškerých kupních smluv - právní zastoupení a poradenství pro klienty. Stavební firma. Stavební práce. Úpravy terénu. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy - ...

Hotel U Dómu nabízí ubytování: - pension *** - pokoje: 18 lůžek - 6 apartmá-1/4, 3/3, 1/2 - hotel nemá restauraci, možnost snídaní - hlídané parkoviště v uzavřeném dvoře.