Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Ubytování. Penzion, pension. penzion Říčky apartmány Říčky chata Pastviny.

Hostinec Hlučál - restaurace Penzion Hlučál -ubytování

Ubytování: - stravování v penzionu s kapacitou 20 lůžek - hřiště, tenisový kurt - ping-pong - bazén v letních měsících

Restaurace. - pořádání soukromých akcí - cateringové služby - rozvozy obědů Penzion U Trojanů * - ubytování v pensionu

PENZION U NÁHONU V našem penzionu Vám poskytneme ubytování v 6 pokojích s hygienickým zázemím. V kavárně podáváme snídaně a nabízíme příjemné posezení v tichém a útulném prostředí nad sklenkou vína, dobré kávy nebo u sklenice vychlazeného piva.

PENSION u BAKALÁŘE - ubytování, restaurace, stravování: -bufet -restaurace -snídaně, svačiny, obědy - samoobslužný bufet -s obsluhou - minutková kuchyně, italské speciality -možnost závodního stravování -pizzerie -ubytování -13 lůžek -možnost přistýlky -se sociálním zařízením -apartmány. ...

V penzionu je k dispozici pět 2 - 4 lůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením.

Penzion Restaurant Krmelec. Ubytování. Penzion Krmelec nabízí levné ubytování v samotném historickém centru města Chrudim, v klidné Filištínské ulici. - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - celková kapacita penzionu je 18 lůžek.

Služby: -penzion, ubytování -pizzerie Pizzerie: telefon: 461530902

Služba: -levné ubytování -parkoviště -zastávka veřejné dopravy -dětské hřiště -ústřední topení -televizor v pokoji -anténa pro satelit -kavárna, bar** -zahrada, terasa -pohostinství a ubytování svačiny, obědy, prodej cukrovinek italská zmrzlina, nanuky, dorty.

Ubytování. Penzion. -2 x 2 lůž. 65, - Kč -8 x 4 lůž. 65, - Kč -celoročně -WC, sprcha - přízemí. -psům vstup dovolen -lyžařský vlek /4 Km/ -pronájem do 98 -plná penze 100, - Kč.

Služby: -penzion, pension. Nabídka ubytování v pensionu s kapacitou 12 lůžek. Možnost koupání, grilování a výletů do přírody. Velkoobchod se sportovní výživou

Kominické práce: - vložkování komínů - revize - výstavba komínů a komínových systémů - měření emisí. Penzion v podzámčí - Rybní nám. 134/3, Moravská Třebová - tel. 461 315 762, 776 310 213 - email: penzion@penzion-mt.cz - web: www.penzion-mt.cz

Výroba: -zemědělská Agroturistika - ubytování