Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Alegria Natur s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech se zahradou, bazénem a posezením a provozuje vinný sklípek.

Vinařství: -6, 5 hektarů vinic -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnský -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -Modrý Portugal -Pálava a Rulandské šedé. Ubytování: -30 osob s barem a sociálním zařízením, kuchyňka pro přípravu ...

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

Ubytování, pension: -6 lůžek + 4 přistýlky -3 pokoje -plně vybavená kuchyně -společenská místnost s barem -připojení k bezdrátovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblast.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Penzion U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě poskytuje ubytování doslova v blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ze zahrady penzionu se totiž dostanete přímo do zámeckého parku Lednického zámku. Náš penzion je vhodný pro víkendové pobyty, ale i pro dovolené na kole.

Lucie Kouřilová poskytuje ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji nebo možnost pronájmu celého objektu až pro 10 osob.

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

Moravské Chalupy s.r.o. poskytuje ubytování na vinařské stezce s bazénem, vinným sklípkem, saunou a dětským hřištěm.

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Ubytování v Zaječí. Možnost pobytu Pod zaječí věží pro 4 až 7 osob, vhodné pro rodiny s dětmi. V apartmánech v Zaječské věži - dva apartmány pro 5 osob, každý se dvěma ložnicemi, s možností přistýlky, vlastní koupelnou a kuchyní.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Penzion Hlohovec poskytuje ubytování v penzionu v malebném prostředí Jižní Moravy.

Ubytování v nově postavených apartmánech v klidném prostředí a také přímo v srdci Lednicko- Valtického areálu.

Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.