Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování v historickém městě Mikulov na Moravě pro páry, rodiny, jednotlivce i skupiny. Vhodné pro milovníky kvalitního vína a turistiky. Vinný sklep i s degustací. Vhodné pro pořádání teambuildingu a jiných firemních akcí. Možnost využití zahrady s vinohradem k relaxaci, a také možnost grilování.

Apartmány v Mikulově s výhledem na zámek Mikulov, skalní vrch Turold a Kozí hrádek. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi - v areálu se nachází dětské hřiště s prolézačkami a houpačkami. Ubytování ve dvou apartmánech, každý s kapacitou 6 osob.

Užijte si bydlení na zámku - hotel se nachází přímo v levém křídle státního zámku Valtice. Poskytujeme ubytování v jedno, dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích v kategoriích Economic, Tourist, Standard a Exclusive. Poskytujeme také pobyty prostřednictvím zážitkových balíčků - Vinný balíček, Vodní radovánky, Vinobraní jak má být, Morava na kole nebo ...

Ubytování, pension, penzion -celoroční ubytování -kapacita 20lůžek, včetně přistýlek 28 lůžek -1x jednolůžkový pokoj možnost přistýlky -4x dvoulůžkové pokoje -3x dvoulůžkové pokoje možnost přistýlky -2x apartmány s kuchyňkou -pokoje jsou komfortně vybaveny -ve všech je koupelna se sprchou, WC, televizor, radiobudík, vysoušeč vlasů -v ...

Klidné ubytování v historickém centru Mikulova v apartmánech Magistr. Kapacita je 4 apartmány až pro 18 hostů. Hosté mají přístup na rozlehlou zahradu a zastřešenou terasu s kuchyní, posezením a jídelním stolem.

Vinařský dvůr Comenius Moravus. Ubytování v penzionu pro jednotlivce i kolektivy. Možnost pronájmu celého objektu nebo jednoho ze dvou penzionů. Ubytování pro jednotlivce v pokojích. Součástí objektu je vonný sklípek, venkovní posezení, prostor pro úschovu jízdních kol.

Lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a nemoci pohybového aparátu, pro léčku kloubů, dermatologických, cévních, revmatických a neurologických potíží, gynekologických problémů při léčbě osteoporózy poskytuje Spa Resort Lednice**** na jižní Moravě. Naše lázně s enachází v těsné blízkosti Lednicko-valtického areálu.

Penzion Sport poskytuje ubytovací služby v penzionu a nově v apartmánu. Apartmán je součástí penzionu, se samostatným vchodem z ulice. Součástí je vlastní kuchyně, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. K dispozici je úschovna kol. Ubytování ve 3 pokojovém apartmánu je pro 10 – 12 osob.

Vysoce kvalitní jakostní a přívlastková vína z mikulovské vinohradnické oblasti zakoupíte ve vinotéce nebo na e-shopu PPS Vinařství Strachotín. Vína jsou k ochutnání také v našem vinném sklípku, kde pořádáme řízené degustace. Vinařský komplex také poskytuje ubytování v našem penzionu. Vyrábíme víno lidem od lidí. Jedinečnou chuť naše vína ...

Sedlecká Vína. Naše vinařství patří k tradičním výrobcům kvalitních přívlastkových vín, která se rodí v nádherném regionu v okolí Mikulova a u největšího moravského rybníku Nesyt. Naší snahou především je, aby vína byla v souznění se zdejším terroir a naplno vynikla jejich poetika. Naše vinařství v současné době obdělává 120 hektarů ...

Ve vinném sklepě U Hroznů v Mikulově Vám zajistíme nejen kvalitní vína z naší rodinné vinice, ale také možnost ubytování, degustace nebo prohlídky. U nás si můžete vychutnat klid a pohodu v příjemném prostředí, obklopeni vinohrady a přírodou. Jsme ideálním místem pro romantický víkend pro dva, firemní akci nebo rodinnou oslavu.

Turistická ubytovna Nové Mlýny zve k ubytování všechny nenáročné turisty i cyklisty. Poskytuje levné ubytování v turistické ubytovně od dubna do října - ubytovna je vhodná pro každého, kdo che pohodlně a zároveň finančně nenáročně nocovat na Pálavě.

Lázně Lednice - Lázeňský dům Perla - představuje nejmladší lázeňské zařízení v ČR nacházející se v obci Lednice s ubytovací kapacitou 78 lůžek, rehabilitačním bazénem, vířivkou se slanou vodou a balneoprovozem. Užijte si zde chvíle klidu a odpočinku prostřednictvím relaxačního nebo wellness pobytu. Léčebné lázně poskytují také rehabilitace a ...

Tomáš Kratochvíl provozuje ubytování Pod Pálavou.

Irena Šilinková nabízí ubytování ve Vile Pavlov.

Vinařský Penzion Přední Hora nabízí ubytování ve Velkých Bílovicích. V penzionu nabízíme: -ubytování -6 dvoulůžkových pokojů -přistýlky -pořádání firemních akcí -oslavy -výročí -degustace.

Vinařství: -výroba, prodej vína, víno, vín -lahvové, sudové víno -odrůdy: Neburské, Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Chardonnay, Ryzlink rýnský, Chardonnay, Modrý Portugal, Frankovka, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia, Dornfelder, André, Neronet. Vinný sklep, ...

Alice Brychtová poskytuje ubytování ve třech apartmánech v Břeclavi na jižní Moravě. Apartmány jsou v nově zrekonstruovaném domě a umožňují ubytování 2 až 14 osob. Součástí každého apartmánu je sociální zařízení a vybavená kuchyň.

Jan Silák provozuje vinný sklep na jihu Moravy - degustace sudových vín, ubytování ve 3pokojích. Nově také s venkovním posezením pod pergolou.

Vinný sklípek, pension s vinařstvím. Nabízíme: -jakostní a přívlastková vína -vína z vlastní produkce. Ubytování: -kapacita je 25 osob, 7 pokojů -1x dvoulůžkový, 1x třílužkový, 4x čtyřlůžkový -vlastní sociální zařízení -ubytování se snídaní -součásti je i parkoviště, úschovna kol a dětský koutek -zastřešená pergola, až pro 50 ...

Ubytování v Mikulově - guesthouse s vinným sklípkem, možnost degustací, povoleno ubytován s domácími mazlíčky

rodinné vinařství a ubytování v penzionu

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.