Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
MYSLIVNA resort s.r.o. provozuje hotel s jednolůžkovými, dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji, restauraci a pořádá různé oslavy, svatby a kongresy.

Společnost MAZZORBO s.r.o. provozuje hotel a restauraci Europa v Brně s ubytováním v 46 jednolůžkových nebo dvoulůžkových pokojích.

Ubytování: -3 x 3 lůžkové, 2 x 2 lůžkové pokoje -vybavení - televize, sociální zařízení, možnost připojení wifi -možnost rezervace -snídaně. Relaxační studio: -apartmán pro 2 osoby -perličková vířivá vana -infra sauna -posilovací stroj -sekt pro dobrou náladu -možnost přiobjednat kosmetiku, modeláž ...

Ubytovací zařízení: -ubytovna pracujích s kapacitou 300 lůžek. Vybavenost pokojů: -WC, kuchyňka, sprcha. Parkoviště pro všechny ubytované. MHD - 200 m, tramvaj č. 8, autobus č. 58, č.78.

Penzion Grolich*** Ubytování: -kapacita 14 osob -dvoulůžkové pokoje -možnost přistýlky -koupelny -wc -televizor -satelit -klimatizace -kuřácký salonek -parkoviště na dvoře penzionu.

Ubytování: penzion, restaurace. Restaurace: -kapacita 70 osob -salonek 16 osob -firemní oslavy -školní srazy -školení -venkovní zahrádka. Penzion: -6 pokojů -dvoulůžkové -třílůžkové -pětilůžkové -apartmány -možnost přistýlky -wifi -televize -satelit -lednička -sociální zařízení -klimatizace.

Ubytování. Bar: -50 míst Letní zahrádka: -40 míst -regionální pivo 10°GAMBRINUS, 12° STAROBRNO 11°, PLZEŇ 12° -vysoká kvalita -otevřeno denně 11:00-23:00 Vinárna, diskotéky: -120 míst -taneční hudba -otevřeno PÁ-SO 21:00-04:00. Šipky, bar. Vybavení pokoje: -WC** -sprcha.

Ubytovna s kapacitou 146 lůžek, ceny od 94 do 350 Kč za noc vč. DPH. Cena je závislá na velikosti pokoje - počet lůžek a délce ubytování.

Hotel**** v centru Brna. Ubytování: -jednolůžkový pokoj -dvoulůžkový pokoj -třílůžkový pokoj -apartmán deluxe dvoulůžkový -apartmán deluxe čtyřlůžkový. Služby: -internetové připojení ve veřejných prostorech WIFI -pokoje s vysokorychlostním připojením k internetu -bezpečnostní schránky -pokojovou službu 24 hod. denně -čištění a ...

Služby: -ubytování, penzion, pension.

Služby: -ubytování: Vinárna, restaurace: -tři salónky -rauty, firemní večírky.

Penzion, pension, ubytování: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh -1xlůžkové, 2xlůžkové, 3xlůžkové pokoje. Ubytování v luxusních apartmá: -2 apartmá vybavení-samostatná obývací část, koupelna, masážní vana, ložnice. Restaurace: -2 salónky kapacita až 150 osob -možnost konání oslava, večírek, narozeniny, ...

Hotel, ubytování. -kapacita 14 pokojů Vybavení pokojů: -televize, telefon s přímou volbou, internet, minibar, trezor, kompletní sociální zařízení. Pořádáme: -rodinné oslavy, firemní akce -výstavy, prezentace.

Obchod, prodej, servis, e-shop: -výroba a prodej sportovního zboží - koloběžky, koloběžka pro děti a dospělé, odrážedla, odrážedlo ZLATÍČKO -nástroje a nářadí hobby i profi -nástavce na broušení -brusná plátna -leštící plátna -speciální přípravky -leštící pasty -hospodařina, hospodářské nářadí, ruční nářadí NAREX, svěráky, kovadliny YORK, ...

Penzion Grohova Brno nabízí pohodlné ubytování v Brně v zařízených a komfortních pokojích. Ubytování Brno v penzionu Grohova je zárukou kvality a Vaší spokojenosti.

Penzion, pension, ubytování: -ubytování ve 4 jednolůžkových -6 dvoulůžkových komfortně vybavených pokojích s možností přistýlky. -vybavení každého pokoje: -satelitní TV -telefon -wifi - kabel -sociální zařízení.

Hotel Belveder: - dvoulůžkové pokoje Restaurace. TANTRA masáže pro ženy, muže, páry.

Ubytování, eshop, e-shop: - ubytování chata, chalupa, penziony, apartmány.

Penzion Brno - levné ubytování U Doležalů nabízí komfortní ubytování nedaleko centra Brna v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky.

Wellnes centrum: -vodní SPA s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou -moderní fitness, odborné a exotické masáže, privátní whirlpool, kolagenové solárium a wellness pobyty. Ubytování Infinit hotels -ubytování rodinného typu s wellness službami -nově ...

Penzion: - kapacita 6 lůžek - pergola s posezením a grilem - ohniště - pískoviště - parkoviště v areálu.

Strmilov - Česká kanada. Rekreační středisko u rybníka Komorník, jižní Čechy: - 2-4 lůžkové stany s podlážkami molitanové matrace, deky, spací pytle - 4 lůžkové chatky omezený počet - WC, umývárny, sprchy, teplá voda - stravování 5x denně - internet WiFi free.