Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Strmilov - Česká kanada. Rekreační středisko u rybníka Komorník - jižní Čechy: - 4 lůžkové chatky - kapacita 24 chatek - stravování 5x denně - WC, sprchy, teplá voda k dispozici.

Penzion: - 2 jednolůžkové pokoje - 5 dvoulůžkových pokojů - 1 apartmán - pokoje vybavené televizí, vysokorychlostním připojení WiFi, sociálním zařízením. Indická restaurace.

Ubytování - fara - kapacita 21 osob 1 dvoulůžkový, 2 čtyřlůžkové, 1 pětilůžkový a 1 šestilůžkový pokoj - dvoje sociální zařízení - vybavená kuchyně - terasa pískoviště, gril - uzamykatelná veranda - připojení k internetu - parkování na dvoře.

Privátní ubytování - kapacita 10 lůžek 4 pokoje - možnost přistýlky - vlastní sociální zařízení a kuchyňka - připojení k internetu - parkování u objektu - nekuřácké pokoje - ubytování se zvířaty pouze po dohodě.

Chalupa k pronajmutí na léto - možnost posezení na dvoře - Okolí vhodné pro výlety na kole

Bouda - celková kapacita 110 lůžek - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích

Apartmán - obývací pokoj - 2 ložnice s 2 lůžky - kuchyň - 2 koupelny - WIFI připojení - kabelová televize - parkování vedle domu

Penzion - ubytování - tři 2 lůžkové pokoje s přistýlkou - sociální zařízení na chodbě sprchový kout, WC - pět apartmánů - každý apartmán s 2 lůžkovým pokojem s přistýlkou, TV a sociálním zařízením sprchový kout, WC - v objektu restaurace, terasa, bar, kavárna, zahradní posezení, zahradní gril, pískoviště, zahrada 50 osob, pokoje pro 20 ...

Rekreační chalupa - 2 dvoulůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje - společenská místnost s TV, SAT a stolním tenisem - kuchyně lednička, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, nádobí - 1 koupelny se sprchovým koutem a WC a 1 koupelna s vanou a WC.

Hotel. Ubytování: -kapacita 32 dvojlůžkovými pokoji -vybavení pokoje vlastní sociální zařízení, prostorná koupelna či sprcha, kabelovou TV, mini bar -vlastní parkoviště. Restaurace: -teplé studené jídlo -denní menu -grilované selátko -jehněčí maso -vepřovou kýtu -pštrosí kýtu, klasické steaky -nápoje. Hotelový bar. Vinná ...

Chalupa Bella - podhůří Orlických hor: - kapacita 12 - 2 čtyřlůžkové a 2 dvoulůžkové pokoje - bezbariérový přístup - připojení na internet WIFI - k dispozici pračka - vyhřívaná masážní spa - letní terasa - dětský koutek.

Pronájem chalupy s bazénem, kulečníkem, sportovním hřištěm, s kapacitou 20 osob. Osada Petrušov, 10 km SV od Moravské Třebové

Ubytovna - 34 dvoulůžkové pokoje a 1 jednolůžkový - vybavení pokojů válendy, šatní skříně, stolky, židle - sociální zařízení sprchy, WC na chodbě - nedalo centrum, zámecká zahrada, ZOO - park, Dinopark.

Ubytování Brno s.r.o. poskytuje krátkodobé nebo střednědobé ubytování v 6 vybavených apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňskou linkou.

Penzion: - kapacita 21 lůžek. Nekuřácká restaurace.

Penzion ***, ubytování hotelového typu. - kapacita 15 lůžek - 1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - 2 apartmány - pokoje vybavené koupelnou, WC, televizí se satelitem, chladničkou a internetem - parkoviště.

Provozovatel SKI areál Buková Hora, Čenkovice: Rekreační zařízení nabízí: - ubytování - hotel Atlas, horská chata Větrník - rekreace - školy v přírodě - výlety - dětské tábory - wellnes - vleky a běžecké tratě - pořádání školení a seminářů.

Penzion na Brněnské přehradě: - ubytování, 11 pokojů, 6 dvoulůžkových, 5 třílůžkových - stravování, restaurace, krytá terasa - sprchy, WC na poschodí.

Ubytovna - pro firmy - pro jednotlivce.

Realitní služby nebytové prostory, ubytovací služby.

přerušení: od: 20.2.2013 Zprostředkování - ubytování v soukromí jak ve vlastních objektech, tak i v cizích v době konání veletrhů a výstav v Brně na brněnském výstavišti. Ubytování v soukromí.

Penzion - čtyř a pětilůžkové apartmány dvouložnicové s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním WC, sprchou, TV, Sat - snídaně formou švédských stolů, večeře servírované Restaurace - dva krby, nekuřácký salonek, přes den pro lyžaře funguje jako samoobslužná, tradiční česká jídla a zvěřinové speciality.