Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion - kapacita 22 lůžek - společná kuchyně - k dispozici gril, samoobslužná pípa - ohniště

Penzion - kapacita 43 lůžek - 2 dvoulůžkové pokoje - 4 čtyřlůžkový pokoj - 4 čtyřlůžkové pokoje - 1 pětilůžkový pokoj - 3 šestilůžkové pokoje - pokoje převážně s vlastním sociálním zařízením - možnost ubytování psa - parkoviště - připojení k internetu - sauna - masážní sprcha - stolní tenisrestaurace - kapacita 50 míst ...

Hotel *** - kapacita 100 až 115 lůžek ve 33 pokojích. 5 jednolůžkových typu SINGLE, 2 dvoulůžkové DOUGLE, 2 třílůžkové JUNIOR, 3 čtyřlůžkové FAMILY a 21 třílůžkových STANDARD Bar Restaurace - kapacita 78 míst, terasa. Rehabilitace.

Ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním: - WC a sprcha na pokoji. Parkování. Nekuřácké prostory. Výroba, dodávka: - atypické desky na jídelní lístky - vývěsní štíty a reklamní poutače. Služby: - pískování skla. - renovace dřevěných dílů.

Ubytování: -hotel*** -8 jednolůžkové pokoje -11 dvoulůžkové pokoje (1/2 od 1500, - až 4800, -) -3 apartmá (3600, - až 6000, -) -restaurace KAVALERIE -vyhlídková kavárna CAFÉ 1805 - salonek s terasou -sauna -hotelové parkoviště v objektu uzavřené -možnost ubytování s zvířetem (kočka, pes). Služby: -rauty -školení ...

Ubytovací služby. Ubytovna s celoročním ubytováním: - dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje - nové vybavení. Některé pokoje jsou vybaveny TV a chladničkami. Společná kuchyňka a sociální zařízení.

Zprostředkování ubytování pro zahraniční dělníky a montéry.

Hudební klub mezinárodní úrovně: - využitelný pro všechny druhy kulturních aktivit - koncerty, divadelní a filmová představení, taneční párty, festivaly, audio i video veřejné nahrávky, televizní přenosy, konference, školení.... - hudební dramaturg, pronájem prostor Daniel Giač, 725 441 335 dan.giac@sonocentrum.cz Sono hotel****, ...

Hote****l, ubytování: -20 dvoulůžkových pokojů (vana, sprcha, WC, minibar, šatna, rádio, TV, fax, telefon) -1 luxusní apartmá pro 6 osob (sauna, bazén 5x9x1, 7m, 3 koupelny -restaurace (svatby, promoce, rauty, obchodní jednání) -kavárna -barevný bar -letní terasa -bazén s vodopádem. Prostory pro semináře a kongresy: ...

Penzion - kapacita 12 lůžek. 3 a 4 lůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastní nebo společnou pro dva pokoje koupelnou -veřejné parkoviště před penzionem - v blízkosti městský bazén - možnost snídaní - WIFI připojení.

Ubytovna - plně zařízené pokoje 1 - 4 lůžkové, samostatný vchod, teráska do zahrady, zařízená kuchyně lednička, pračka, mikrovlnka, TV zásuvka, O2 Internet ADSL 8 Mb/s připojení do sítě LAN i WiFi, TV zásuvka na každém pokoji.

Ubytovna - 3 - 4 lůžkové pokoje, každý pokoj má umyvadlo a lednici.

Chata -7 pokojů, kapacita 35 lůžek, 2 společenské místnosti s krbem, letní posezení u grilu.

Penzion - kapacita 14 pokojů až 36 mís, - ubytování se snídaní.

Chata - kapacita 14 lůžek 4 dvoulůžkové a 2 třílůžkové pokoje. Posezení na zahradě bazén, gril, udírna, pískoviště. Kryté parkoviště. Vybavená kuchyně.

Penzion - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - na každém pokoji vlastní sociální zařízení, TV, DVD - připojení k internetu.

Penzion - 4 vybavené dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - parkoviště - dětské hřiště - pokoje vybavené sociálním zařízením.

Restaurace, pivnice, zahrádka, dětský koutek, herna, bar. Ubytování, sauna. Velkoplošná projekce, wi-fi.