Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování v Jeseníkách. Horský hotel: - kapacita 16 pokojů, 2 apartmány, 45 lůžek, 10 přistýlek. Restaurace: - stravování. Sjezdovka + vlek (v blízkosti lyžařské areály Karlov, Malá Morávka, Ovčárna, Praděd). Wellness - whirpool, 2 sauny (suchá + pára). Ruční masáže. Letní terasa. Vinárna. Dětská herna. VIP salónek. Školící středisko ...

Penzion: - ubytování pro 15 osob - 2, 3 lůžkové pokoje, možnost přistýlky - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Vinárna: - stylová sklepní - kapacita 40 osob. Společenský sál: - kapacita 150 osob - taneční sál s pódiem. Možnost pořádání svatby, společenské akce, soukromé nebo firemní večírky, oslavy, plesy, ...

Restaurace Lov ryb. Ubytování: - chatky. Provozovna: - Nový Jičín, Žilinská 2188

Golfové hřiště. Ubytování: - hotel.

Hotel Buly Aréna: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem na Internet. Zimní stadion. Aquapark, bazén. Tenisová škola: - výuka tenisu dětí i dospělých.

Penzion Ovečka s rodinnou atmosférou je nově zrekonstruovaný luxusní penzion, který se nachází v blízkosti Národní přírodní rezervace Čantoryje v obci Nýdek v Beskydech. Umístění penzionu přímo vybízí k turistické a sportovní aktivitě. V penzionu také naleznete privátní wellness. Rodinný penzion je ideální pro romantické pobyty, turisty, firemní ...

Hotel v empírovém domě ve Skandinávském stylu v Jeseníkách poskytuje ubytování v 9 pokojích/apartmánech. Součástí hotelu je restaurace s dětským koutkem a zábavní herna. Půjčovna elektrokol a koloběžek, . venkovní dětské hřiště. Možnost pořádání oslav, firemních akcí se zajištěním rautu.

Ubytování v apartmánech a v rodinné chatě v srdci Jeseníků. Bezbariérový apartmán Priessnitz o dispozici 3+KK poskytuje ubytování s prostorným obývákem, krbem a jídelním koutem. 1x dvoulůžkový pokoj a jedna ložnice se třemi samostatnými lůžky. Apartmán Kneipp nabízí pobyt v podkroví o dispozici 3+KK.

Penzion se nachází v malé obci Edrovice nedaleko Rýmařova v Podhúří Jeseníků. kapacita penzionu je 25 lůžek v 7 apartmánech, s restaurací pro 60 osob, venkovní terasou, herním salónkem s kulečníkem a profi šipkami. Vhodné pro pořádání společenských akcí - svatby, párty, firemní akce.

Firma provozuje horskou chatu Na Pastvinách ve Václavově u Bruntálu. Poskytuje ubytování v 6 apartmánech typu 2+KK a 3+ KK, každý s vlastním, vstupem. Uložení kol, lyží, kočárků v uzamykatelném sklepě. Soukromé parkování, smart TV, vlastní koupelna s vanou.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Ubytování v rekreační chalupě v Jeseníkách. Chalupa je vybavena venkovním bazénem, saunou, antukovým tenisovým kurtem, vnitřním a venkovním krbem s možností grilování. Chalupu je možné si pronajmout jako celek. Dispozice je 8 lůžek ve dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém pokoji. parkování u chalupy.

Ubytování v penzionu v Malé Morávce nedaleko Pradědu. kapacita penzionu je 16 osob plus 4 osoby v samostatném apartmánu. Plně vybavená kuchyně a společná jídelna. Připojení k internetu a úschova kol.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Penzion Za radnicí: - ubytování v soukromí v centru města - možnost zapůjčeí sportovních potřeb.

Penzion v Malé Morávce nedaleko Pradědu poskytuje ubytování v apartmánech. Velké parkoviště přímo u objektu. Součástí penzionu je zahrada s dětským hřištěm, altánkem, bazénem, venkovním posezením. Úschovna kol a lyží.

Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy: Krytý bazén Ostrava - Poruba Vodní svět Čapkárna Letní koupaliště Ostrava - Poruba Ozdravné centrum Ještěrka Zimní stadion Ostrava - Poruba Hotel Sport Club Sportovní hala Ostrava - Přívoz Sportovní areál Ostrava - Poruba Sportovní areál Volgogradská, Ostava - Jih Vodní areál Ostrava - ...

Zimní stadion - bruslení pro veřejnost - pronájem ledové plochy - badmintonové kurty - curling - ubytování - restaurace

Ubytování Pod Javorem: - chata, ubytování v samostatném objektu - kapacita 8 lůžek ve dvou podkrovních pokojích - přízemí kuchyňský kout, společná kuchyně - 2x koupelna + WC Společná kuchyně Zahradní krb

Ubytování v hotelu a obytných sudech v Ludvíkově nedaleko karlovy studánky. Možnost pobytových balíčků pro rodiny s dětmi, s pivní lázní nebo silvestrovský pobyt.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.