Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Penzion Eva se nachází v malé vesničce Milotice nad Opavou nedaleko Bruntálu.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Spa a Wellness středisko.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Zámecký hotel Zlatý Orel Ostravice poskytuje ubytování v rodinném hotelu pod Lysou horou. Vhodný pro rodiny s dětmi, romantické víkendy ve dvou, pořádání svateb a firemních akcí. Hosté mají k dispozici wellness a zámeckou restauraci.

Ubytování v apartmánech - 4, 6 a 8 lůžkové apartmány. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s lednicí, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Za poplatek lze zapůjčit TV na pokoj. 1 apartmá bezbariérové, pro tělesně postižené.

Ubytování v chatce v centru malé Morávky. Kapacita 30 osob - dispozice chaty je Sedm pokojů včetně soc. zařízení, všechny pokoje vybaveny TV.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Hotel s celkovou kapacitou 60 lůžek u vodní nádrže Těrlická přehrada. hotel má k dispozici i bezbariérový pokoj pro dvě osoby. Možnost využití pobytových balíčků - zamilovaný balíček pro dva nebo romantický pobyt. Pořádání svateb a firemních akcí.

Ubytování v samostatném domě pro 9 osob. Kapacita-2 samostatné pokoje a kuchyňka. Každý pokoj má barevnou televizi, telefon, koupelnu s WC a sprchou. Společná kuchyňka vybavená nádobím a zahradní terasa. Garáž dohodou.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - nově rekonstruovaný penzion s velkou zahradou - venkovní posezení v pergole - klidné prostředí ve vilové čtvrti - možnost parkování - vhodnější pro firmy.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Společnost Štěpán Hutník, s.r.o. prodává: - náhradní díly na osobní a nákladní automobily - pneumatiky na osobní, nákladní automobily a zemědělské stroje Dále provozuje autoservis všech značek a typy automobilů, provozuje pneuservis, kde provádí laserovou diagnostiku kol, vnitrostátní i mezinárodní kamionovou dopravu, spedici. Ubytovna ...

Penzion GOLF, ubytování: -27 pokojů, 80 lůžek Salonek: - 25-30 osob. Hotelová jídelna.

Chata s kapacitou 18 osob poskytuje prostorné 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, TV a vysokorychlostní internet. K dispozici je společenská místnost. V suterénu chaty lze využít uzamykatelnou lyžárnu a kolárnu. Venku je ohniště, zahradní posezení a velká okrasná zahrada.

Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.