Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Autobusové nádraží - informace o odjezdech a příjezdech autobusů tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobní doprava – Petr Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

Autodoprava nákladní, kamionová: -vnitrostátní -mezinárodní, zahraniční. Spediční služby. Zastoupeny relace Benelux, SRN, Francie, Itálie, Anglie, Španělsko a Portugalsko.

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní - kamionová - nákladní - transport, přeprava po celé Evropě - export, import - zprostředkovatelská činnost.

Služby: - nákladní autodoprava - spedice - skladování. Oprava, servis: - osobní automobily - nákladní vozy.

Mezinárodní kamionová doprava. Spedice. Střežené parkování kamionů, karavanů, lodí.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - školních aktovek Scout a batohů 4YOU, školních potřeb. Spediční služby.

Autodoprava, spedice. Disponujeme 5 dodávkami do 3, 5tuny.

Naše společnost TOPTRANS je jedničkou na trhu expresní přepravy zásilek a logistických řešení. Nabízíme individuální řešení přepravy i logistiky. Přizpůsobíme se požadavkům klientů, tak abychom vše vyřešili efektivně a spolehlivě s vysokou kvalitou a to za rozumnou cenu. Všechny zásilky přepravované naší společností jsou pojištěny na škody ...

Kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní. Spedice. Přeprava: - kusové zásilky - nebezpečné zboží - nadrozměrné náklady.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.

Strojírenská výroba: - kovoobráběčské práce - svařování - dělení materiálu - obrábění na CNC strojích - lakování. Spedice: - spediční služby - logistika.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové..

Zabýváme se: - mezinárodní přeprava nákladní - logistika, spedice - expresní dodávky - skladování.

Logistika, spedice - přeprava zboží - celní deklarace.

JAS FORWARDING (Czech) s.r.o. - člen skupiny JAS Worlwide - mezinárodní síť působící v zasilatelství a logistice. Společnost nabízí spediční služby - letecká a námořní doprava, s cílem využití globální síly a schopností skupiny.

Služby -celní deklarace, výhradní zastoupení Peter Justesen Company, - Denmark - duty free - diplomatické zásobování -mezinárodní stěhování -přeprava uměleckých děl a celých výstav -vnitrostátní a mezinárodní automobilová doprava -letecká a námořní přeprava -zastoupení rejdařů: -W.E.C. Lines -skladovací služby, ...

Společnost Panalpina Czech s.r.o. poskytuje zasílatelské služby a jejich řešení. Nabízí komplexní služby letecké, námořní a silniční přepravy na 6 kontinentech. Dále zajišťuje Panalpina veškerou logistiku, skladování, distribuci a celní služby. Panalpina působí ve více než 75 zemích světa a v dalších 90 zemích spolupracuje s místními ...

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - mezinárodní (zahraniční): - zasilatelství - spedice, spediční činnost - expresní přeprava.

Autodoprava: - vnitrostátní nákladní autodoprava - mezinárodní nákladní autodoprava Přeprava: - přeprava sypkých hmot a materiálů - přeprava cementu - přeprava písku - přeprava popílku, vápence, vápna - silonávěs - otevřený sklápěč - držitel certifikátu ISO 9001 viz prospekt - emisní stanice Opravy: - karoserie - opravy ...

Komplexní logistické služby a outsourcing. Specializace na logistiku léčiv a zdravotnického materiálu. Služby - skladování a logistika - outsourcing - doprava, spedice - sběrná služba - celní deklarace Skladování: CEDES Logistik disponuje sklady o ploše 15.000 m2 situovanými v Modleticích a dále skladem o ploše cca 700 m2 v ...

Služby: - autodoprava (tuzemská, mezinárodní) - dodávková doprava - expresní přeprava - stěhování - spediční služby.

Provozování dráhy a drážní dopravy. Spedice, spediční služby.

Zasilatelství, spedice, logistika: -mezinárodní i vnitrostátní -celovozové i kusové zásilky. Doprava: -silniční, železniční, kamiónová -chladírenské a izotermické vozy -letecká, námořní -kontejnerová -těžké a nadrozměrné náklady -rozsáhlé investiční celky. Celní deklarace.