Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Autolakovna: -lakování -karosářské práce -čištění interiérů automobilů -leštění karoserií a světlometů -mechanické práce -ochrana laku nanotechnologií. -oprava nerovností bez nutnosti lakování (technologie PDR) Smluvní partner České pojišťovny Autodoprava Avia do 7 tun. Smluvní opravna České pojišťovny. Oprava nerovností bez ...

Stěhování a různé přepravní služby, dodávkovou a osobní dopravu v rámci vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Taxislužba: - přeprava osob. Autodoprava: - stěhování, firem, bytů, zařízení rodinných domů - přeprava zásilek a kurýrní služby.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Autodoprava. Pravidelný rozvoz zboží. Přímé kurýrní služby. Mezinárodní a expresní autodoprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -komplexní dopravní služby osobními a dodávkovými vozy s celkovou hmotností do 3,5 tuny: -expresní tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) -přímá kurýrní služba -rozvoz zboží: -okresní -mezinárodní.

Služby: - nákladní autodoprava - doprava železniční, kontejnerová, letecká - speciální přeprava - skladování - logistika.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - pneuservis osobních i nákladních vozidel - autodoprava dodávkovými vozy do 3, 5 t.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

PREVEZU TO - material - zboží - osoby - automobily - stěhovací služby - garance nejnižších cen

Služby: -mezinárodní spedice -zprostředkování dopravy včetně ADR (export-import) EVROPA, ČR, -kamionová doprava do 25 t, -doprava zásilek do 3, 5 t -zasilatelská činnost -zprostředkování obchodu a služeb. Zasilatelská činnost a mezinárodní spedice po celé EVROPĚ a v ČR.

Doprava, autodoprava: -mazinárodní -vnitrostátní -spedice.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Autodoprava. Doprava: - nákladní - Liaz 151+vlek, T815+vlek - Avia 30. Zemní práce - stroje: JCB 3CX, UDS 114. Jeřáb V 35, ADO 80

Nabízíme: - doprava zboží a materiálu NA Mitsubshi do 3, 5 t, valník - výkopové práce minibagrem.

Mezinárodní doprava do 3t. Specializace na Německo a Holandsko. Sběrné zásilky do 1t.Expresní doprava dodávkovými vozy.

Autodoprava: -nákladní vnitrostátní doprava provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně.

Autodoprava Bláha - AB SPED Autodoprava nákladní, spedice: - tuzemská - zahraniční, mezinárodní - nákladní Avia do 6t všechny nástavby, včetně vleku - Iveco do 40m3 do 3, 5t - dodávky Ford Tranzit, Fiat Ducato, Iveco do 1, 2t osobní combi. Doprava: - osobními vozidly přeprava osob a drobných nákladů Pojištění nákladu ...

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Naší hlavní činností je autodoprava a logistika. V každém okamžiku jsou zásilky plně pojištěny u společnosti Kooperativa - při převozu, uskladnění, manipulaci. Speciální nabídka pro provozovatele internetových obchodů: -osobní odběry zajišťujeme již pro 1900 internetových obchodů. Další pobočka: Černopolní 54/245, Brno - Černá Pole, ...

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní dodávkovými vozy..